Kilakoltatás várt erre az idős kecskeméti férfira, de ő inkább a halálba ugrott..

0

Szombaton a reggeli órákban egy ember lezuhant egy panelház hatodik emeletéről Kecskeméten, a Március 15. utcában. Azonnal életét vesztette – írja a Baon.hu. A lap információi szerint közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, ami alapján valószínűsíthető, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.
A szomszédok is megszólaltak az ügyben, és azt mondták, hogy egy jóravaló férfi lakott ott, de a svájci frank hitelét még forintosítva sem tudta fizetni, mivel nem volt annyi bevétele, mint amennyit a bank követelt tőle havonta.
Annak idején felvett 4 millió forintot, az évek alatt közel 6-ot fizetett vissza, és még mindig tartozott 8-al a banknak, hiába írt ügyvédi kérelmeket az önkormányzatnak illetve a kormánynak, azok meg sem hallgatták őt vagy különböző hárító indokokkal elutasították az ügyét. Mivel nem tudta fizetni, így kilakoltatás várt rá, amit a férfi nem tudott feldolgozni..

Hány ember fogja még a halált választani ebben a kilátástalan országban? Rendkívül elszomorító, és tehetetlen az ember.. Senki nem segít, és csak bele rúgnak egyet abba, aki a földön van.