Kína és Oroszország ribancai lettünk. Talán egyszer mindent megtudunk…

Ha lesz 2022-ben kormányváltás, ki fognak derülni a valós adatok, hiszen a következő kormánynak is fizetnie kellene a Fidesz által felvett hiteleket. Konkrétan az, hogy mennyivel és hány évtizedre adósított el bennünket, unokáinkat az Orbán-maffia.

Az ellenzék helyében én már most azon gondolkodnék, hogy hogyan lehet semmissé tenni, vagy felmondani a Fidesz szerződéskötéseit, amibe beleroggyanhat még inkább az ország és még az unokáink is adós-rabigában lehetnek, ha egyáltalán vállalják azt, hogy magyar adófizetőként fizetik azt a rengeteg Fidesz által zsebre rakott orosz és kínai kölcsönt, vagy elmenekülnek itthonról egy jobb megélhetést kínáló igazi európai ország felé.

Persze a jelenlegi szerződések a  megszokottak szerint titkosítva vannak 20-30-50-80 évre. De ha a felálló, ma még ellenzékben lévő kormány ezt nem hajlandó fizetni, ugyan mi lesz?

Rengeteg hasonló kérdés merül fel, ha itt rendszerszerű kormányváltás lesz, vagyis , ha 2/3-dal nyer az ellenzék…és utána a most hangoztatott igéreteiket betartva számonkérés és valódi elszámoltatás is lesz.

Épp ezért hívom fel az ellenzéki pártok figyelmét arra, hogy mindent rögzítsenek, hogy számonkérhessék a dúsgazdaggá lett fideszes pártkatonákon és persze a nagykutyák oligarcháin! Meglátjuk mennyire lesz akkor bátor a még nagyon bátor 133.

Mi hozhat nagy változást?

Remélhetően 2/3-os többséget szerez a választás során a mai ellenzék és lesöpörve a Fidesz alaptörvényét , visszatérhetünk az eredeti magyar alkotmányozáshoz, mely az évtizedek alatt folyton változott, jobb lett, teljesebbé vált népszavazások által, amit a Fidesz 2/3 a kukába dobott és saját párt-alaptörvényt erőltetett a magyar népre.

Az ellenzék 2/3 győzelme esetén…

Ekkor a 2/3 birtokában akár megszavazhatja majd a parlament pld azt is, hogy a 85 éves titkosítását feloldja a régi olajügyeknek ahol kiderülhet mit csinált Pintér , Orbán, Lezsák, Boros P…és a többi gazember. Hogy hogyan lopták, rabolták szét a rendszerváltás utáni Új Magyar Köztársaság lehetősségeit ahhoz, hogy felfejlődhessünk Európához.

Én szeretném még megélni azt, hogy ezek a tolvaj gazemberek rács mögé kerülhessenek, mert ezek nem elévülő ügyek…és szeretném látni hogy a mi adónkból befolyt hatalmas összegek kiknek a zsebébe landoltak. És persze azt, hogy ezek az ellopott pénzek visszakerülnek azokhoz akik ezért megdolgoztak, vagyis a magyar néphez.

OLKT: Gál György