KINEK ÁLLHATOTT ÉRDEKÉBEN FENYŐ HALÁLA?!

0

Cherchez la femme, vagyis Keresd a nőt! Ahogy a jó nyomozó is mondja! A “nő” per pillanat nem más, mint a magyar médiahálózat, amelynek 90%-a Fenyő János kezében volt! Kik is szerezték meg a javát 1998-tól?!
– Ismerős a stílus, nem?! miként lett órák alatt a legszűkebb elit által rajongott, félve tisztelt milliárdos médiacézárból tönkrement, vagyonát kimentő vállalkozó a hírekben.
– gyors ütemben zajlik a múlt átírása, és kellene végre valami igazat is mondani!
– a magyar gazdasági-társadalmi-politikai átalakulásban valószínűleg egyedülálló VICO-jelenségről.
– Perczel Tamás nyilvánvalóvá tette, nemcsak kegyeleti, szakmai-etikai szempontok miatt nem írt le mindent, hanem azért is, mert élni akart!!!
– Politikai hátterű gyilkosságra valószínűleg senki sem gondolt eredetileg, de az egyre sűrűbben és egyre magasabb szintről érkező cáfolatok, a szemlátomást növekvő nervózusság fölkeltheti a gyanút!
– a hatalom, a politikai, társadalmi mozgás kérdései!!!
– Érdekes módon ez a link eltünt a nettről!!!
– A cenzúra formái a magyar médiában „A szűk értelemben vett cenzúrán … Az NMHH elnöke az a Szalai Annamária lett, aki 1998 óta fideszes …. mellől hirtelen elfogytak az azt felvásárolni igyekvő befektetők. … és nemzetközi pereket akaszt a kormány nyakába, miközben elkezd valódi híradókat csinálni…!!!!!!!!

KINEK A KEZÉBEN VAN MOST EZ A MÉDIABIRODALOM???!!! A VICO SZÉKHÁZ /NEM MÉSZÁROS 2RULJA VAN OTT MOST ÉS A TV2-T IS Ő ÖRÖKÖLTE??!!!!
NAGYON ÉRDEKES NEM?! EGYEDÜL A FIDESZNEK ÁLLHATOTT ÉRDEKÉBEN FENYŐ HALÁLA, HOGY MEGSZEREZZE EZT A MÉDIA BIRODALMAT SOK TRÜKKEL!!!! ÉS MOST MEG IS ALAKÍTOTTÁK PAPIRON IS AZT A CÉGET, A KESMÁT, AMELYIKBE MINDEN FIDESZES MÉDIAVÁLLALKOZÓ KÉNYSZERŰEN BETETTE A SOKSZOR MILLIÁRDOKAT IS ÉRŐ CÉGÉT, VAJNÁT KIVÉVE EGYEDÜL, DE Ő ÉRDEKES MÓDON MEG IS HALT AZONNAL!!!! ??

Forrás: 1848/facebook