Kis magyar – fideszes – valóság…

0

Írja és mondja is a nem éppen kormánypárti sajtó, hogy 2020 január 1-től az eddigi 5%-ról, újra 27 %-ra emeli vissza a Fidesz az újonnan épült/épülő eladó lakások áfáját! Ezzel gyakorlatilag 22%-os új lakásár emelkedést generálnak, ami természetesen a jobb minőségű használt lakások árait is az egekbe fogja lökni. Teszik ezt szemrebbenés nélkül azokkal a megvezetett és beetetett fiatal családokkal (is), akiket “trükkök százaival” (by Szijjártó Péter) hatalmas, sok tízmilliós hitelfelvételekbe – nem mellesleg 3 gyermek megszületésébe – hajszoltak bele az elmúlt években, – éppen úgy, ahogy a Fidesz 2001. június 15-től Járai Zsigmond fideszes pártkatona ajánlására, Orbán Viktor első miniszterelnöksége alatt a devizahitelezésbe is!

Így a tőlük már megszokott perverz “kommunista trükkök százainak” köszönhetően, pályafutásuk alatt immár másodszor készülnek megnyomorítani, őrületbe kergetni és teljes kilátástalanságba taszítani fiatal, kisgyermekes családokat. Ugyanis megtették velük azt az aberrált, szemfényvesztésen alapuló aljasságot, hogy először a goebbelsi propagandájukkal elhitették velük, hogy segítenek nekik az első lakáshoz jutásban, így csalipénzt ígérve és adva, a kereskedelmi bankok ölébe lökték őket, egyszersmind örök életükre eladósítva őket! Ha ez nem volna elég, ezt most még feltupírozzák azzal, hogy a még a fiatalok által 5%-os áfával kalkulált lakásárhoz szükséges összeg felvétele után, azok árát még az áfa emeléssel 20%-kal megemelik, így aztán még el sem kezdték a fiatalok a törlesztésüket, máris 20%-kal megemelték a törlesztőrészleteiket fideszék, így aztán a tuti biztos csődbe juttatva őket!

De ha ez még mindig nem lenne elég, ebben aztán még a legnagyobb “kommunista trükk” – a kereskedelmi bankok étvágyának kielégítése mellett – az, hogy ismerve a fideszes észjárást és gyakorlatot, máris elkezdhetik felépíttetni NER oligarcháikkal az “Ócsa 2.0”-át! Amivel aztán újra lehet munka nélkül gátlástalanul kilopni a költségvetésből adóforintok száz-, és ezermilliárdjait, ezzel aztán a még jól nem lakatott rokonokat, urambátyámokat, haverokat, pártkomisszárokat, – végül de nem utolsósorban – az állampárti kasszát jól ki lehet tömni, a kiszolgáltatott és gyanútlan fiatalokat pedig önhibájukon kívül, egy életre megnyomorítani! Csak azért, mert amúgy ezek BETEGEK!

Végezetül pedig mostantól várjuk Novák Katalin Fidesz-alelnök, professzionális adósságcsapdába kergető államtitkár asszony megtisztelő válaszát! 🙄

Pákey László