Kit mentsünk a védőoltással?

Mentsük meg a legkiválóbbakat, a politikusokat! Elsősorban a Kedves Vezetőt, családját és haveri és körét!

Ha ez megvolt, picit fellélegezhetünk, de utánuk máris a teljes politikus társadalmat oltsuk a kísérleti RNS vakcinával, majd az ő hozzátartozóikat! Eztán kerülhetnek sorra a médiában dolgozók, hiszen ők tájékoztattak minket hitelesen a gyilkos koronanátháról, és hát mi lenne a későbbiekben az „igazság” közvetítésével, ha ők e gyilkos kórságban rendre elhullanának? Megérdemlik, hogy előrevegyük őket, rászolgáltak!

Ha ez megvolna, oltassuk be tudósainkat, akik jól szerepeltek a kovid­armageddonban, akik intellektuálisan helytálltak ebben a világvége pandémiában, igazolták rátermettségüket, és hogy képesek voltak megragadni a lényeget a pánik fokozása érdekében! De nem állhatunk meg itt, hiszen a védekezést a további fontos csoportokra is ki kell terjeszteni, az egyetemi katedrákra, a kulturális élet jeles szereplőire,  bajer­zsoltokra, a köztévés hazugsággyárosokra, médiatanácsra, az ÁSZ-ra, Polt főügyészre és társaira, Bandzsi Dzsamingra és bankjára és   mindenkire, aki fontos! Az ő vakcinázásukra is mielőbb sort kell keríteni! Korunkban a társadalmat piramis-szerűen képzeljük el, és így fentről lefelé kell haladjunk! Lejjebb lesznek az iskola igazgatók, a bankvezérek, művészek, jogászok…

Aztán jöhetnek a Fideszesek, az álkeresztények, a Mi Hazánkosok. De ott is csak a hetero , fehér bőrű emberek.

Mígnem eljutunk legalulra, a magamfajta együgyű tömeg­emberhez, aki szinte semmit sem ér, nincs hasznára a társadalomnak, nem úgy mint Orbán, Csányi, vagy Bayer Zsolt. A magamfajta tömegember akár ne is oltassék – ez az én keresetlen véleményem. Az oltás drága, a költségvetés rossz helyzetben van, spórolni kell, nem biztos, hogy minden egyszerű magamfajta homunculust meg kell menteni, mert ugye a költségvetést is meg kell menteni, – már ha nem egyenesen INKÁBB a költségvetést kell megmenteni, nem pedig a jelentéktelen tömegembert! (Sosem konszolidáltunk még lakosságot, mert micsoda képtelenség is lenne)

Az lenne tehát az én szerény véleményem, hogy csak a fontos, és nélkülözhetetlen személyek legyenek oltva, és e személyek gondolkozzanak felelősen, hogy a drága, kockázatos RNS védőoltást felesleges pocsékolni a magamfajta értéktelen szürke kisemberek megóvására, meg hát úgy nekik eleve több oltóanyag jut, akár havonta is beoltathatják magukat! Dupla oltóanyag, dupla egészség, dupla védettség! Oltassuk a “legjobbakat”, védjük meg Magyarországot!
Forrás:

Harkai Bulcsú Bánk ötlete alapján… (némi kiegészítés OLKT)