Kivonult az ellenzék a parlamentből!

0

Az Országgyűlés hétfőn nyitotta meg tavaszi ülésszakát. A képviselők idei első döntéseik között az igazságszolgáltatás tevékenységéről szóló beszámolókat hagyhatják jóvá, később pedig tárgyalni kezdhetik a vagyonkezelő alapítványok létrehozásának lehetőségét.

Kövér László az ülés elején megadta a lehetőséget az ellenzéki politikusoknak a napirend előtti felszólalásokra, de ezzel sem a Jobbik, sem az MSZP, sem az LMP nem kívánt élni, a pártok egymás után kivonultak a Parlamentből. A házelnök meglepetten nézte végig az ellenzéki akciót, majd Harrach Péternekadta meg a szót. A KDNP-s frakcióvezető után Novák Katalin következett, aki a nyugati sajtónak szúrt oda egyet, ahol szerinte lejárató cikkeket írnak Magyarországról.

Megismerhettünk minden értékes ellenzéki gondolatot. Mindent elmondtak, amit a világ dolgairól gondolnak. Csak néhány szelfi bot maradt hátra.

– ez már Kocsis Máté felszóláslásában hangzott el.

Gyurcsány Ferenc bevándorláspárti programot hirdetett meg, ami műfordítása a Soros-féle tanulmánya – folytatta. Az ellenzék szerinte utcai harcra buzdítja az embereket.

Forrás 24.hu
https://24.hu/belfold/2019/02/18/kivonult-az-ellenzek-a-parlamentbol/