Klubrádió: Orosz milliárdosoknak ajánlják a magyar milliárdos szállodáját és magyarázzák, hogyan lehet egyszerűen kijátszani a járványvédelmi intézkedéseket

Orosz milliárdosoknak ajánlják a magyar milliárdos szállodáját és magyarázzák, hogyan lehet egyszerűen kijátszani a járványvédelmi intézkedéseket.
A Klubrádió lefordította Tiborcz luxusszállodájának orosz ajánlását.

 

Felhívta a figyelmet, hogy egy orosz nyelvű gasztroblogon ajánlják „orosz oligarcháknak” pont ezt a turai, Botaniq elnevezésű szállodát, hozzátéve: mondják azt, hogy üzleti útra jöttek.

 

 

A Hadházy posztjában látható kép alapján a magyarországi utazásokat népszerűsítő BudaGastroPest orosz nyelvű gasztroblogról van szó, amelynek szerzője az interneten közölt bemutatkozó szövege szerint egy orosz újságíró, aki tíz éve él Magyarországon, és mint írja, rajong a magyar séfekért, konyhai összetevőkért és piacokért. A BudaGastroPest Instragram-oldalán jelent meg április elsején, tehát a járvány közepén a turai kastélyszállóhoz az alábbi ajánlás, amelyet a képviselő is közzétett, és amelyet lefordítottunk.

További részletek és a fordítás: klubradio.hu