Kőkemény nyílt levelet írtak Orbán Viktornak – “Hogy mered dolgoztatni látástól-vakulásig az ország lakosságát!”

0

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

Ismét írnék pár sort, amibe belehelyezném a pár hónappal ezelőtt írtakat is. 2018 Április 8-án megtörtént a várva várt országgyűlési választás Magyarországon. Én mint Angliába azaz Londonba menekült “nem kalandozó” magyar pár mondatban elmondanám önnek a választásokról és az ország helyzetéről az egyéni gondolataimat. Engedje meg nekem, hogy első sorban az egészségügyet említsem meg.

Sokakban felmerül a kérdés miért nem volt jó a Gyurcsány kormány alatt a vizitdíj bevezetése? A lakosság nagy része a maguk uszítása miatt sokallta a vizitdíj összegét, ami ha jól emlékszem 300 forint volt. Önök erre a cselekedetre népszavazást kezdeményeztek aminek értelme nem volt. De akkor is az volt céljuk, hogy a Gyurcsány kormányt megbuktassák, mert önnek az akkori miniszterelnök immáron 15 éve mumusa volt. Félt, rettegett tőle, minden intézkedését támadta, majd az öszödi beszéd után ön és a CÖF-ös romboló haverjai csatatérré változtatták az MTV székházat, az Erzsébet teret, az Erzsébet hidat, nem beszélve Budapest belvárosának utcáiról, amiről átfogó Wikileaks jelentés készült. Ekkor nagy nehezen ön 2010-be feltételezem akkor is csalással kormányra került, ahol szépen fokozatosan elkezdték az ország folyamatos diktatórikus tönkretételét így az egészségügyet is. Az egészségügyi helyzet évről évre folyamatosan pusztult, amivel önök tisztában vannak, mert a folyamatos kozmetikázásukkal sem tudják azt megmagyarázni, hogy miért várnak egy kórházi sürgősségi Ambulancián a betegek akár 8-10 órát is mire elvileg megfelelő ellátást kapnak, már ha kapnak, és nem meghalnak mint az elmúlt hónapokban öten is, vagy miért esznek penészes szalámit, buggyant levest, száraz péksüteményt vagy éppen savanyú tejet a betegek egy kórházi osztályon, vagy miért nincs évek óta CT gépre pénz, vagy miért potyognak patkányok vagy egerek egy kórházi műtőben. Erre is adjanak választ miniszterelnök úr.

Jött a 2014, ahol önök ismét kormányra kerültek 2/3-al, amit akkor is megkérdőjeleznék, hogy tiszta választás lett volna. Nem hiszem, hogy az volt, mert akkor már az önök országkifosztása mellett ki volt az a szavazó aki maguknak hitt, hogy jobb lesz. Szerintem senki. A 2014-es kormányzásuk elött önök az szajkózták folyamatosan, hogy folytatjuk, hát folytatták is a bődületes lopást, kifosztást, haverok zsebei kitömését, nem beszélve a kormányközeli strómanok brutális gazdagodását. Eközben az ország még jobban a pöcegödör szélére került, amit már az Európai Unió az EUROSTAT mérései is bebizonyítottak. Amiket önök kreált Sorosista kreálmánynak neveznek. Szépen növekedik szinte hónapról hónapra az államadósság a Putyintól tarhált paksi hiteltől, vagy a giga kínai hiteltől amit önök elvileg vasútfelújításra vettek fel. Pusztulnak az országában a falvak, egyre nagyobb a munkanélküliség, menekülnek az országából a multicégek, leamortizálódik a társadalom, növekedik a szegénység, az éhezés, a nincstelenség, folyamatos butítás alatt vannak a diákok, ami az jelenti hogy romokban az oktatás is, amiről immáron több alkalommal hangot is adtak a diákok. De nem sorolom tovább az ország pusztításáról írt gondolataimat, mert akkor holnapután is még írni fogom önnek. Így akkor megkezdem és jöjjön akkor a 2018-as választás.

A 2018 évet (kampányt) önök folyamatos Sorosgyűlölő és Migránsgyűlölő kampánnyal kezdték meg aminek az lett a vége, hogy az ország 70%-át félelemben és rettegésben tartották. Kisemmizett embereket vettek meg kilóra pár zsák kruplival, almával és 10 ezres Erzsébet utalvánnyal. Ez miniszterelnök úr az én meglátásom szerint ez undorító! Undorító az is, hogy önök a választási rendszert és a választási törvényt a maguk javára kreálták meg, átszabdalták a választókerületeket és választási körzeteket, kampánypénz megvonást tettek az ellenzéki pártokkal szemben, ÁSZ vizsgálatokat indítottak több párttal szemben aminek az lett a következménye, hogy önök egyelőre ismét kormányon vannak. Igen jól olvassa egyelőre. Totálisan megbabrálták az NVI rendszerét, véletlenül leállt, majd csökkentett módban üzemelt, a sorban álló emberekkel húzták az időt, míg önök mivel vereségre álltak, gyorsan elkezdték a csalásukat, hogy nehogy elbukják a választásokat. Így az én véleményem az, hogy önök brutális választási csalást hajtottak végre Magyarországon, aminek rövid időn belül következményei lesznek. Ezért írtam a címbe, hogy hogy merted te szemétláda elcsalni a választásokat?! Láthatja is, hogy a múlt szombati tüntetésen a nép ennek már hangot is adott, hiszen ez bizonyíték arra, hogy önökre meg a hazug, uszító, gyűlölködő, kifosztó politikájukra a kutya sem kíváncsi.

Illő lenne szerintem lemondani, és vállalni a felelősséget az ámokfutásuk után. Még megteheti ha végre hazalibben Nápolyból ahova fergetegesen és gyanúsan lekoccolt. Álljon ki a több mint 100 ezres utcán tüntető nép elé és valljon színt, csaltunk és lemondunk! Akkor talán kevesebb évnyi börtönbüntetésre számíthatnak miniszterelnök úr.

De nem mondtak le, sőt méginkább szétbarmolják az országot. Kezdték a “Családok éve” mesével, aminek következtében több ezer embert és több 10 ezer családot, beteget, időseket lakoltattak ki. Nem sül le a pofátokról a bőr? Szerintem le kéne. De az a baj, hogy nem fog. Következett a hajléktalan rendelet, ahol védtelen emberekbe rúgtak bele egy hatalmas bakanccsal. Aztán folytatnám a sort, jött a saját fideszes bíróság törvénybe iktatása, ami ismételten egy nonszensz dolog. És nem utolsó sorban a “rabszolgatörvény” ami túlcsordult most már minden poháron, igen jól hallottad túlcsordult.

Látástól-vakulásig dolgoztatnád a népet, aztán majd habiszti kifizetik 3 év múlva?!

Mikor egy percet sem dolgoztál sehol te felcsúti büdös putris! Szégyelld magad, remélem kapsz egy csinos kis cellát Polt, Mészáros, Habony stb… haveroddal együtt, jó hosszú, vagy 50 év fegyházat!

Üdvözlettel:
Kovács Gábor

 

 

olkt.hu