Komoly érvek a kínai [email protected] mellett az oltakozáshoz! Neked mi a véleményed?

A kormány szerint biztosan jó a kínai vakcina, hiszen egy modern gyárban gyártják. az hogy a négy virológus, aki kifejlesztette (“magánügyek miatt”) lemondott (Kínában nem lehet lemondani…max elvisznek), de higgyük csak el, hogy jó lesz ez a vakcina a magyaroknak…Fontos ez, hiszen a Budapest-Belgrád vasút is remek dolog….csak soha meg nem térül.

Egy másik gondolat: Magyarország egyelőre még az EU tagállama.. 50 évig volt itt “szocializmus”…Pontosan tudjuk ez mit jelent. Kínában és Észak-Koreában szocialista rendszer működik, ami ellensége a mai Európának. Nekünk miért kell akkor egyáltalán szóba állnunk Kínával, hiszen hosszú időn át kitapasztalhattuk, hogy mi ott az emberélet, mi az átképzőtábor…stb…

A választ persze tudjuk…Lölö néhány millával szegényebb lenne, de mi a millió a milliárdokhoz képest? Mégis ezt erőlteti a Kedves Vezető.Pontosan úgy fogunk járni ezzel a szeméttel, ahogyan a nem működő sok-száz lélegeztetővel, amit szintén túlárazva vettek meg a pénzünkből…Ez a vakcina is túl van árazva…Jó ez nekünk?

 

Kell ez nekünk?

Oltáspárti vagyok…de szart nem engedek a testembe nyomni!

 

 

 

 

OLKT: Gál György