Koronavírus témában a legjobb amit kaptam, hogy “ostoba tudományhívő”.

Mint tapasztalom a vírustagadó oltásszkeptikusoknál ma már nincs hangosabb és trágárabb réteg.
Mindenkit elhajtanak az anyjába, mindenki aki oltatni akar, az buzi, retkes, áruló, mocsok, megvehető, és pártállástól függően vagy libsi,vagy náci, vagy mindkettő, de az biztos, hogy nem “fehér ember”…
Hallgatom a “nincstájékoztatásnembiztonságosnemértemféleknincsinformációátpolitiázálták” véleményeket és kifejezetten büszke kezdek lenni, hogy az 5G-t a halántéklebennyel fogom elérni, miközben a DNS módosított hat kezeimmel integetek a marslakóknak és a vérembe oltott robbanószerkezet miatt hamarabb fogok feldögleni, mielőtt a túlképzett és üldözési mániás véglények rommá abuzálják a környezetet.
Elképzelem, hogy a világ összes politikusa, csúcsvállalkozója, minden politikai önérdek, pénzügyi érdek, minden hatalmi koncepció, minden parazita geci alkot EGY GIGANTIKUS KLUBBOT alkotva úgy dönt, hogy most aztán majd jól megvezetünk nyolcmilliárd embert. MINDENKIT!
Beoltjuk őket egy olyan szarral, ami miatt feldöglik a fele!
A maradékot meg még jobban elhülyítjük…
…aztán meg majd agyalnak rajta, honnan szednek össze ennyi rabszolgának se jó alakot, hogy pénzt keressünk nekik!
Az egész oltás ügy kezd annyira bizarr és vállalhatatlanul az emberi ostobaság piedesztálja lenni, hogy néha csak nézek a sok roppant okosra, akik a legelképesztőbb baromságokat írják le kifogásként, mondván ENNEK A GIGÁSZI KLUBBNAK A TAGJAI majd elveszejtenek minket ilyen furmányos módon. Azaz bedöntik a gazdaságot, félre, összevissza, zavarba-ejtően tájékoztatnak, füsté basszák a világ összes piacát, és olyan “forradalmi gondolkodókat” mint TRUMP hagynak bukni!
Világos!
Csak kérdem.
Nem lenne sokkal egyszerűbb az ivóvízbe betenni? Titokban… Suttyomban…
Ha ez a bidős kórság tervezetten dögleszti meg a népet akkor nem kéne húzni az oltóanyag elkészültét még vagy egy évig? Eleve miért nem adják félmillióért az adagot? Miért nincs a feketepiacon, mint a heroin, vagy egy sima pisztoly?
Mi a retket csinálsz ha véletlen egy fél év múlva kiderül, hogy baszhatjuk a lovakat sorban, mert nincs pálya és ennyi, jöhet a zombiapokalipszis?
Eleve… ha összedől a gazdaság – mert ezt is mondják – azaz tervezetten visszavetik a fogyasztást, akkor mi lesz azzal a félmilliárd emberrel akinek nem lesz melója, azaz pénze, azaz kajája??? Hjaaa… Megint gyünnek a zombik!
Értem én a sok prosztót, aki szerint én és mindenki aki az oltás mellett áll, nyugodtan megszakadhat, de mi van, ha történetesen nekünk van igazunk? Mit teszel, ha oka van annak, hogy mindenki fosik, parázik, bezárkózik, elzárkózik?
Én nem akarlak meggyőzni! Tőlem maradj ki az oltásból. Hidd azt, hogy ez magánügy, mint ahogy magánügy volt a himlő, a kolera a pestis… magánügy, mint a választás (ezt ki veszi be?) magánügy mint a nemiség (na ez is baromság), magánügy, mint a gyermekbántalmazás, az erőszak, meg ezernyi olyan civilizációs betegség, ami miatt mára az emberek egy jelentős hányada konkrétan retardált…
Még valami elmeroggyant beszól, hogy csalódik bennem, a közösségi munkámban és azonosít valami agyatlan baromsággal, ami a kétbites paranoiás agyába befér, kivágom az oldalról (jelenleg senki sincs tiltva, ezt sem értik vagy hiszik sokan!)
Tovább megyek.
Ezen szellemi alapvetések megléte esetén igen is fel merem vállalni, hogy nem vagyok egyik párt tagja és szimpatizánsa sem és ki merem jelenteni, hogy osztom azok nézetét, akik szerint MENTHETETLEN A MAGYARSÁG, mert értékrendünk, gondolkodásunk, alapvető emberi morálunk, ma már semmiféleképp sem tekinthető se civilizáltnak, se Európainak, mert minden nap rákontrázunk arra a hitre, hogy képesek vagyunk józan, emberi léptékkel nézni, mérni, megélni a világot és benne mindazokat aki nem úgy gondolkodnak, vagy élnek, mint mi!
2021 számomra erről fog szólni!
Elmegyek – KÉTSZER – beoltatom magam és ha ott történetesen lesz egy öreg fasiszta, egy öreg komcsi, pár zsidó, cigány, arab, meleg, és itt képzelj elé egy végtelen hosszú felsorolást a sokszínű emberiségről, akkor mellettük leszek.
Rühellem a kirekesztő, sztereotip, kifogást kreáló, agyhalott, érvelni képtelen tömegembereket…
Nem zavar, ha nem oltatod be magad! CSAK AKKOR NE MENJ EMBEREK KÖZÉ ADDIG, AMÍG VÍRUSHELYZET VAN!!!! ÉRTED? MAGADRA ZÁROD FÉL ÉVRE AZ AJTÓT ÉS ENNYI! Elmúlik és akkor előjössz. Mi védettek leszünk, te meg nincs kitől elkapd!
Nem akarlak meggyőzni! De elvárhatom, hogy értsd miről dumálok?
De olyan nincs, hogy semmi sincs! Mert logikailag nem értem a “NINCS VÍRUS – MER’ KITALÁLTÁK” ugyan is nem látom az értelmét…
Várom a négyezer hozzászólás anyám egészsége, a közösségi munka, apám identitása, a gyerekem és feleségem élete, valamint úgy általában velem kapcsolatban!
Peace!
(Juhász Zoli)