Kövér László: A baloldal nyíltan hazaáruló lett!

Kövér László házelnök a Magyar Hírlap szombati számában megjelent kétoldalas interjúban, nyíltan hazaáruló politizálásal vádolta meg a magyar baloldalt.

A magyar baloldalnál „a sunnyogást, a mellébeszélést, a hazára meg a nemzetre való hivatkozást felváltotta a nyílt hazaárulás politikája” – mondta Kövér László. Ezt mások mellett azzal indokolta, hogy a baloldal nyíltan biztatta a felvidéki magyarokat, „legyenek büszke szlovákok”, az erdélyieket pedig arra hívta fel, hogy szavazzanak román pártra.

 

„Nyíltan lehet azért óbégatni Brüsszelben, hogy lehetőség szerint minél több forrást vegyenek el Magyarországtól és minél jobban büntessék meg hazánkat” – tette hozzá. Közölte: a Fidesz nemzeti politikát vall, a baloldaliak viszont a „nemzetek felszámolására irányuló globális politikához szegődtek zsoldba”.


Kövér László az ellenzékről azt mondta, belátta, hogy azzal a programmal, amit képvisel, nem lehet nagyon népszerű lenni. „Ezért aztán inkább a nyugati gazdáiknak, a multiknak üzennek, hogy visszatérnek a régi aranyidők, ha ők jönnek”, és támogatást is kapnak majd tőlük – tette hozzá.

„A magyarországi választásokat egy gyűlöletkampánnyá kívánják alakítani, mint ahogy az elmúlt tizenkét évben mást sem csináltak, az első pillanattól kezdve, csak gyűlöletet keltenek” – mondta a házelnök.

A magyar gyermekvédelmi törvény brüsszeli kritikája és az EU LMBTQ-nagykövete ügyében feltett kérdésre, „mi kell ahhoz, hogy ez a mesterséges őrület véget érjen?”, Kövér László úgy válaszolt: „az, hogy a folyamat elérjen a falig vagy mélységben a szakadék aljáig, ahonnan már nincsen tovább”.

„Dúl a Pegasus-hisztéria, ami természetesen egy műbalhé, de közben egyébként a Facebook meg a Google gyűjt rólunk – jó néhány más szolgáltatóval egyetemben – olyan adatokat, amelyekből a komplett személyiségprofilunk megrajzolható” – tette hozzá. Kövér László szerint ezek a cégek kéretlen információkkal bombázzák az embereket, „amitől senki nem tud megvédeni bennünket, már jogi eszközeink sincsenek hozzá”.

„Az a cél, hogy egy nemzeti kötődések, kultúra, gyökérzet, közösségek és személyiségek nélküli, egyedek halmazát jelentő fogyasztói masszát etethessenek a saját tenyerünkből” – közölte.

A házelnök szerint egyelőre nem világos, hová fut ki mozgatói szándéka szerint az, ami ma Európában, Európával történik.

„Egyik utolsó védőbástyája vagyunk a keresztény Európának a lengyelekkel együtt, nem véletlen, hogy zúdul ránk minden megvetés, átok” –„jelentette ki. Kövér László ezzel összefüggésben sorsdöntőnek nevezte a 2022-es választást, amit a “másik oldal” is pontosan tud.

„Ezért aztán arra kell felkészülni, hogy mindent, még az elképzelhetetlent is meg fogják tenni annak érdekében, hogy ezt a polgári kormányt megbuktassák” – mondta.

A teljes interjú itt olvasható.