Kövér László – az ős-kommunista moszkovita

0

Pápai MSZMP káder család gyermeke, már pápai KISZ elnökként Gyurcsány riválisa, 1986 február-szeptember között az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi intézetének segédmunkatársa volt. 1987-88-ban Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott. Ez egy tipikus illiberális értékválasztás ugyebár….

“Nagyapámnak a szociáldemokrata párt pápai szervezetének a Bethlen-Peyer paktumot követő megszervezésétől jogfolytonos volt a párttagsága haláláig, 1989-ig. Az ilyen gyökereimet nemcsak nem szégyellem, de büszke is vagyok rájuk. A szociáldemokráciához nekem sokkal több közöm van, mint Gyurcsány Ferencnek.

Kövér László, 2005

Vajon kitől kapott parancsot Kövér László; milyen utasítást követve lépett be a családilag és politikailag egyértelműen kommunista kötődésű káder az éppen megalakuló Fidesz-be? És ez a szociáldemokrata – akinek családtagjaihoz hasonlóan bolsevik kiképzésen tanulta a politikai agitáció,a kommunista propaganda művészetét – vajon miért mutatta magát harcos liberálisnak, oroszellenes antikommunistának? És vajon véletlen, hogy hatalomra kerülve minden alkalommal a titkosszolgálatok munkáját akarta felügyelni?

Forrás:https://csinnbummcirkusz.blog.hu/2018/10/28/kovetelnunk_kell_orban_pinter_szijarto_es_kover_nemzetbiztonsagi_atvilagitasat?fbclid=IwAR3KQrQERH54_k75S_2iWU7r9Mv2sGU5p01N2WqlYREzavLs7d4jkY2uIX8