Kövér szerint az ellenzék olyan mint a vietkong

0

Kövér László házelnök a vasárnapi Bayer Showban azt mondta, hogy úgy tűnik, a baloldal az önkormányzati választásokra készülve máris kormányváltást ígér a választóknak. A fideszes politikus az újságírónak kijelentette, a Fidesz a békés együttműködésen, építkezésen alapuló munkát ígéri az önkormányzati választásokon. Bezzeg a baloldal felfordulást, ribilliót és polgárháborút akar.

„A liberálisok főpolgármester-jelöltje, aki visszalépett, minő meglepetés, Karácsony Gergely javára, egyenesen odáig ment ennek a logikának az aprópénzre váltásában, hogy ha ő főpolgármester lesz azon nyomban engedélyezi a cannabis használatát. Hirtelen elbizonytalanodtam, hogy most akkor főpolgármester-választásra fog Budapesten sor kerülni vagy teljhatalmú diktátor megválasztására, aki azt csinál Budapesten, amit akar vagy burkoltan azt jelenti-e, hogy a liberálisok ki akarják szakítani Magyarország közjogi testéből Budapestet és egy önálló városállamot létrehozni, ahol persze a főpolgármester a törvényhozó és végrehajtó hatalom egy személyben” – jelentette ki a házelnök.

„A baloldal ehhez képest kis gerillabázisokat, erdő mélyi bunkereket akar létrehozni. Mint annak idején a vietkong az amerikaiak által folytatott háború idején – és akkor onnan törnek majd elő, ott gyűjtik össze az erőiket és 2022-re előbukkannak a lyukakból és megrohamozzák a főhatalmat és elfoglalják.”

A forrás és a cikk folytatása itt:https://magyarhang.org/belfold/2019/09/16/kover-szerint-az-ellenzek-olyan-mint-a-vietkong/