Kövér szerint sok az abortusz…De vajon miért?

0

Azzal tisztában kellene lennie Kövér elvtársnak , hogy az esetek minimum 80%-ban nem abortuszról beszélünk , hanem vetélésről , ugyanis Nők ezrei küzdenek azért , hogy gyermekük szülessen , de a korai terhesség időszakában elvetél mert elhal a baba!
Aztán a késői terhességek alatt sok esetben fordul elő a 20-24.hétben , hogy a baba szívével gond van vagy valamilyen genetikai rendellenesség miatt kell megszülnie a gyermeket és ez nem abortusznak számít hanem egy pár életében sokszor feldolgozhatatlan tragédiának!
Nők ezrei átesik mindenféle (fizetős) vizsgálaton , súlyos pénzekért mert csak magán úton lehetséges TB által aligha , mert nincsenek olyan eszközök , nincs elég orvos aki ezeket a vizsgálatokat megcsinálja , vagy ha mégis akkor hosszú hónapokat kell várnia egy-egy vizsgálatra!
Arról nem beszélve , hogy a gyermeket vállaló párok nagy része már régen külföldön él, dolgozik és nem itt ebben a korrupt , az embereket szarba sem néző országban , amit lassan át lehetne keresztelni Orbanisztánra..ahol állítólag a gyermek az első , és mégse..
A nők nem tenyészkancák , a nőknek igenis jár(na) a tisztességes orvosi vizsgálat , és a lehetőség arra , hogy Anya legyen.
De ha nincs rá pénze ,mert van ilyen akkor úgy kell leélnie az életét , hogy vagy átélheti azt a gyönyört,hogy életet adhat vagy nem..
Persze,hogy többen halnak meg itt , mint amennyien születnek , mert a lakosság többsége már időskorú a fiatalok meg mind külföldre vándoroltak , hogy meg tudjanak élni , mert itt a fizetés arra sem elég , hogy mindent tisztességesen fizetni tudjanak a párok.
Nem a keresztény dumát kell nyomatni , nem Isten és nem Jézus tette ilyenné ezt az országot..hanem a főnöke “mélyen tisztelt” Kövér elvtárs..
Élhetetlen , gyűlölettel teli és nyomorult országgá kormányozták a hazánkat ..
Szégyen..
(T. A.)