KÖZLEMÉNY ÉS FELHÍVÁS ! AIG,MNB-ÁLLAM PER !

0

Az AIG biztosítóval kapcsolatos devizahiteles pereket a tények kellő ismerete és okirati bizonyíték nélkül, több esetben, az eljáró képviselők elbukták.

Nem kérdeztek, önállóan jártak el, így vesztettek az érintett adósok, most Palotás János és Lakai István, az Állam és a Jegybank elleni peres eljárást kívánják 375 milliós költségvetés mellett, illetve fejében kijátszani, ami akár kedvezőtlenül érintheti a több százezer devizahiteles sorsát.

Ezért ha van olyan ügyvédi iroda aki vállalja a perrel kapcsolatos jogi munka elvégzését, akkor közérdekből minden okirati- és közhiteles bizonyítékkal segítem a peres eljárás megindítását oly módon, hogy az érintett ügyfelek regisztrációját az Egyesületi tagokkal közösen elvégezzük és a pernyertesség érdekében devizahitel ügyben az AIG, a Magyar Nemzeti Bank és a Magyar Állam csalárd, illetve spekulációs tevékenységével összefüggő, az elmúlt 6 év ismereteit felhasználjuk, bizonyítékokkal igazoljuk.
Ezt a pert nem veszíthetjük el, aki két hete még a devizát kereste, az nem képviselheti milliók sorsát !

Nyilvános vitában is vállalom a véleményemet és érdekel a mások álláspontja, akik százmilliókat kérnek “szakértőként” azoknak nincs félnivalójuk velem szemben !

Köszönöm, ha megosztjátok a felhívásomat !

Tisztelettel:
Falus Zsolt Ferenc
Elnök
Bankcsapda Egyesület
[email protected]