Kriza Ákos visszalépett, teljes a zűrzavar a miskolci városházán

0

Dr. Kriza Ákos polgármester ezekben a percekben jelentette be, nem indul az őszi önkormányzati választáson. A dolog érdekessége, hogy éppen a Veres Pál polgármester-jelöltségét megerősítő szövetség bejelentése, és annak programját bemutató sajtótájékoztató utánra időzítették Kriza Ákos visszaléptetését. Városházi információink szerint teljes a zűrzavar, a pánik a miskolci önkormányzatnál, nem véletlen, hogy Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke is Miskolcra utazott, és részt vett azon a sajtótájékoztatón, amin a jelenlegi polgármester bejelentette visszalépését.

A boon.hu információi szerint Kriza Ákos jelezte: dr. Alakszai Zoltánt javasolta a párt vezetésének maga helyett. Azt azért érdemes tudni, hogy a jelenleg jegyzőként tevékenykedő fiatalember egy szürke hivatalnok, de nevezhetjük jogtechnikusnak is.

Nos, a visszalépés okáról nem beszéltek a sajtótájékoztatón, de úgy tűnik, a miskolci Fideszben némi zavar keletkezett, amikor kiderült, egy erős miskolci, Veres Pál száll ringbe Kriza Ákossal szemben.

Forrás:https://www.borsod24.com/2019/08/09/kriza-akos-visszalepett-teljes-a-zurzavar-a-miskolci-varoshazan/