Krumplira, vagy száraztésztára most nem telt az újhelyi Fidesznek. Megértjük.

0

Szégyellem magam.

Itt az ország Észak-keleti részén lenézik a zembert. Nem vagyok elég keresztény, vagy nem vagyok eléggé Fideszes? Vagy én kevesebbel is beérem?

Hol van a krumplim!?

Nem küldtek sem krumplit, sem száraztésztát, csupán a postaládámba dobtak egy nyájas, alázatos szöveget, no és egy tollat. Az arcomba meg félnek mondani, hogy szavazzak a Fideszre 😀

Hát miért nem kaphatok én is krumplit, mint minden rendes magyar?  Az én szavazatom nem annyit számít mint azé aki krumplit is kap?

Egyébként köszönöm! (megtartom a tollat emlékbe…)

Öt évente úgyis csupán ennyit kapok az önkormányzattól, viszont ha nem fizetem a helyi adókat, azzal fenyegetnek, hogy a házamra terhelik. Évente kétszer kapok felszólítást erre.

Köszönöm a tollat Polgármester úr!  Aztán a fülkében teszem az ikszemet arra akire teszem az ikszemet.

NEM CSÁBULTAM EL EGY TOLLTÓL. De krumplitól és száraztésztától sem fogok…

Még egy kérdés! A zempléni ember nem érdemel krumplit, csak egy golyóstollat?/ vagy Viktor gazda túl nagyra rakta a mércét? Csak a BP-en élőknek kiváltság a krumpli, vagy a száraztészta?/

Luxuskurvákról persze szó sem lehet, hisz az ütközik a keresztényi erkölccsel. Nekünk, itt a Zemplénben nem adatott meg a Borkai féle igaz-mély-keresztényi lehetősség, mely a KERESZTÉNY SZABADSÁGRÓL szól… Főleg nekünk, anarchista libsiknek nem 🙁 Ez elkeserítő.)

Kösz a tollat! 🙂 Az összehajtott irományt már ki sem nyitom 🙁

Maradok tisztelettel: Gál György OLKT