KÜLÖNLEGES BEJELENTÉS: Csányi Sándortól

A magyar állampolgárok már millió dollárt szedtek össze otthonról ezen "vagyonosodási kiskapuk" kihasználásával - de ez törvényes?

0

(Ma reggel) – Csányi Sándor, a magyar milliárdos, vállalkozó és emberbarát rámenős szókimondó emberként szerzett magának hírnevet, aki nem bánja, ha őszintén kell beszélnie arról, hogy mivel keresi a pénzét.

A múlt héten szerepelt a Ma reggel műsorában, és bejelentett egy új “vagyonosodási kiskaput”, amely segítségével 3-4 hónapon belül bárki milliomosossá válhat. Csányi sürgetett minden magyart, hogy éljen ezzel a csodálatos lehetőséggel, mielőtt a nagy bankok örökre megszüntetnék azt.

És eléggé biztosnak tűnik, mert az interjú után néhány perccel az OTP Bank felszólította a TV csatornát, hogy állítsák le Csányi interjújának sugárzását – de már túl késő volt.

 

Ez történt pontosan:

A Ma reggel műsorvezetője Ábrahám Viola meghívta Csányit a műsorba, hogy megossza a vagyonának felhalmozása közben szerzett tippeket és a magyar vállalkozó és emberbarát szinte bombát robbantott:

“Azt tett engem sikeressé, hogy mindig gyorsan és hezitálás nélkül ugrok bele az új lehetőségekbe. És most a legjövedelmezőbb befektetésem egy új, *Trader* nevű automatikus kriptovaluta-kereskedő program. Ez az életemben látott legnagyobb lehetőség arra, hogy az ember gyorsan összegyűjtsön egy kisebb vagyont. Mindenkit bátorítok arra, hogy kipróbálja ezt a lehetőséget, mielőtt a bankok megszüntetnék.”

 

A Ma reggel műsorvezetője, Ábrahám Viola nem hitt a szemének, amikor Csányi kihúzta zsebéből a telefonját, és megmutatta a nézőknek, hogy mennyi pénzt keres ezzel az új pénzkereső programmal, amelyről most már mindenki suttog Magyarországon.

A műsoridő letelt, mielőtt Csányi belemerülhetett volna a témába, ezért exkluzív interjút kaptunk magával a milliárdossal, hogy többet megtudhassunk erről a vitatott lehetőségről.

 

MA REGGEL EXKLUZÍV CSÁNYI SÁNDORRAL

“Lehet, hogy hallott már erről az új, Bitcoin Loophole, nevű kriptovaluta-befektetési platformról, amely Ausztrália, Ázsia és Észak-Amerika átlagos embereinek segít rövid idő alatt vagyonokat felhalmozni. Lehet, hogy Ön szkeptikus ezzel kapcsolatban, mivel túl szépnek hangzik, hogy igaz legyen.”

 

Csányi így folytatta:

“Megértem, mert ugyanezt gondoltam, amikor egy megbízható barátom mesélt nekem erről, de miután a saját szememmel is láttam, hogy mennyi pénzt keresett vele, nekem is ki kellett próbálnom. Örülök, hogy kipróbáltam, mert ez volt a legnagyobb és legegyszerűbb pénz, amit valaha kerestem. Napi több tízezer forintról beszélek automata üzemmódban. Szó szerint ez a leggyorsabb módszer a pénzkereséshez. És nem fog sokáig tartani, ha egyre többen szereznek tudomást róla. Vagy, ha a bankok örökre megszüntetik a lehetőséget.”

 

PONTOSAN MI IS AZ A Bitcoin Loophole ÉS HOGYAN MŰKÖDIK?

A Bitcoin Loophole mögött álló ötlet egyértelmű: Annak lehetővé tétele, hogy az átlagember pénzt keressen a kriptovaluták fellendülésével, amely továbbra is a 21. század legjövedelmezőbb befektetése, annak ellenére, amit a legtöbb ember gondol.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin ára minden idők legmagasabb szintjétől (20 000 dollár/Bitcoin) vissza esett, a kereskedők továbbra is jól keresnek vele. Miért? Mivel a Bitcoin mellett ezer más kriptovaluta is létezik, amelyekkel napi szinten hatalmas profitot realizálnak.

 

A JÖVEDELMEZŐ PÉNZCSINÁLÓ TITOK, AMIRŐL A NAGY BANKOK NEM AKARJÁK, HOGY TUDJ

Csányi Sándor így folytatta,

“Gazdaságilag nehéz időket élünk, és ez az a megoldás, amelyet az emberek már régóta vártak. A történelemben még soha nem volt ilyen csodálatos lehetőségünk, amit a hétköznapi emberek könnyen kihasználhatnak, hogy óriási vagyont halmozzanak, ilyen rövid idő alatt.Vannak, akik vonakodnak kipróbálni ezt, mert annyira más, mint amit megszokhattak. És ez azért van, mert a nagy bankok megpróbálják eltitkolni ezt! A nagy bankok aktívan propagandát alkalmaznak, és a kriptovalutákat és a platformokat csalásnak nevezik, köztük a Bitcoin Loophole-t is. Miért? Attól tartanak, hogy vállalati nyereségük csökkenni fog, miután az ügyfeleik megtudják, hogy hogyan kell maguktól hatalmas vagyonra szert tenni. Az igazság az, hogy a kriptovaluta életünk forradalma, és bárki, aki nem használja ki ezt a lehetőséget, az kimarad. Sokan hívtak már fel dühösen és fenyegetéseket is kaptam már a nagy pénzügyi vállalatoktól, mert felhívom az emberek figyelmét erre a technológiára. De ne is foglalkozzon velük. A magyarországi emberek már kezdik megismerni az igazságot, és csak idő kérdése, hogy egyre többen és többen megismerjék azt. Azért osztom ezt meg, mert több száz e-mailt kaptam emberektől, akik meg akarták köszönni, hogy megosztottam ezt a titkot. Kedvencem egy fiatalembertől jött, aki megvásárolta öccsének álmai autóját – egy Ferrari 488 Pistát a Bitcoin Loophole segítségével keresett pénzből. Ez a platform valóban jobbá teszi mindenkinek az életét.”

 

Kiegészítés: 2021. 05. 10. FIGYELEM!: Az OLKT megjegyezni kívánja, hogy ezzel a cikkel volt tele akkoriban az internet és a facebook. Az OLKT csupán megmutatta, megosztotta és természetesen senkit sem próbált rávenni arra, hogy ebbe a dologba akár egy fillért is fektessen.

Jelen pillanatban csalássorozat ügyben folyik a nyomozás.

Továbbá megjegyzésképp még. Az eredeti cikk véleményünk szerint vissza lett dátumozva, hiszen a megosztás 3 nappal korábban jelent meg mint maga a cikk. Vagyis kronológiailag is bajok vannak ezzel. Felhívom így a Nyomozó Hatóság figyelmét arra, hogy a dátumra különös figyelmet fordítva keressék meg a facebook-on megjelent összes ilyen és hasonló írást, ami nyilván az OLKT megosztása előtt keletkezett és publikálva lett.

 

 

 

Forrás és a teljes cikk itt olvasható: HWSW, Direkt36

https://www.hwsw.hu/hirek/62264/bitcoin-loophole-csalas-fraud-kibervedelem.html