Kunetz Zsombor keményen nekiment Müller Cecíliának

Önmagát leplezte le Müller Cecília, az alábbi levelével.

Tavaly december 26-án adták be Magyarországon az első koronavírus elleni védőoltást.
A koronavírusos betegek adatait, az EESZT mellett az egészségügyi dolgozóknak fel kell vinni az OSZIR -ba (Országos Információs Szakrendszerbe) is – nem összetévesztendő a szintén állami Országos Szociális Információs Rendszerrel, amely szintén OSZIR néven fut – kétszeres munkát adva a dolgozóknak.

Egy év alatt, amióta az oltások megjelentek a nagy titkolózások közepette, most jöttek rá arra, hogy amennyiben nem teszik lehetővé, hogy a háziorvosok ebbe a rendszerbe felvigyék az oltásokat, illetve az oltóanyagok adatait, úgy nem tudják lezárni az estet. Azonban most lehetőséget kaptak erre a háziorvosok, hogy ezt ők maguk digitálisan rögzítsék, ahelyett, hogy ezen adatokat a már rögzített adatbázisból beemelje a rendszer.

Mint írják:
A változtatást az igényelte, hogy a fekvőbeteg ellátók a jelentőlap véglegesítést nem tudták elvégezni.

Furcsa módon a harmadik oltás rögzítésére továbbra sincs lehetőség, de szerencsére “az oltásokra vonatkozóan az NNK rendelkezik más információs forrással” – ezt a magyarázatot adja az NNK saját magától.

És ez az a mondat, amely sok mindent megmagyaráz.
Mert ezzel a mondattal tulajdonképpen maga az NNK leplezte le saját magát és ismerte el adatkezelő, valamint adatgazda mivoltát, az koronavírus elleni oltásokkal kapcsolatban, így minden eddigi oltásokkal kapcsolatos kérdés visszautasítása törvénytelen lehetett.

Müller Cecília és az NNK szándékosan hazudja le és rejtegeti a koronavírus elleni oltásokkal kapcsolatos adatokat, és ezt most ők maguk ismerték be!

 

Szerző és forrás. Dr. Kunetz Zsombor, volt légimentő főorvos és MBA szakorvos