Lakner Zoltán írása, a nemzetmegvezető tegnapi szeánszán elhangzottak kapcsán

0

“Már próbálgatják a közös szerelést is. Az eredmény még felemás, egészen avantgárd kombinációkat láthatunk. Alul kisnyilas gatya, fölül vörös mellény, rajta szivárványszínű kitűző”.

Mindezt a tegnapi beszédében volt szíves kijelenteni Orbán.

Természetesen bárkinek, a politikai ellenfélnek is lehet véleménye az ellenzéki pártok együttműködéséről – itt jegyzem meg, hogy a moslékkoalíció emlegetése azért annyira nem jött be ősszel a kormányembereknek -, de szivárványszínű logójú pártot én bizony nem ismerek.

Szóval itt akkor tetszett egyet buzizni, amúgy mellékesen, elvégre, amint Balog lelkész is kijelentette, “nem kell kihaló fajokat védő igazolvány ahhoz, hogy magyarok, fehérek, heterók, keresztény nők és férfiak lehessünk”.

Az a hírem van ezzel kapcsolatban, hogy melegnek lenni sem engedélyköteles.

És aki ezen gúnyolódik, az pontosan ugyanazokra az alantas ösztönökre játszik rá, mint aki, mondjuk, az idegenellenességet és a romaellenességet szítja.

Jah, most jut eszembe: ezek a szövegek mind ugyanonnan jönnek. Az meg egy külön sztori, melyik táborból is szólalnak meg nyilasul a hangok manapság. A kormánypropaganda nagy megújítása tulajdonképpen abból áll, hogy lehetne egyszerre több mindenkit is gyűlölni. Igazi országépítő gondolat.

Mindenesetre remélem, hogy hamarosan sikerül visszarakni a hivatalos online felületetekre a miniszterelnöki beszéd teljes szövegét, amit reggelre leszedtek, mert elemzői feladatomat csak nagyon súlyos körülmények között folytathatom, ha újra és újra bele kell hallgatnom, ahelyett, hogy keresni tudnék a leiratban.

Addig is iderakok egy kis szivárványt: 🌈🌈🌈. ”

Forrás: Demokrata híradó/facebook