Lám-lám! Ez a Keresztény Nemzeti Kormány? Ez lenne a NER? Erkölcsös ez?

0

De van ennél sokkal cifrább is Keresztény berkekben…

Emlékezzünk csak:

Deutsch is otthagyta a családját, aki már nem Für.

A Fidesz képviselőjét, aki korábban a sportminiszteri tárcát töltötte be, jelenleg pedig a parlament alelnöke, 15 év után már csak három gyermeke köti feleségéhez. A politikus néhány hónapja ugyanis új szerelmet talált magának.

Négy éve nagy botrányt kavart Deutsch házasságon kívül született gyermekének híre. Mint azt a Blikk elsőként megírta, az akkori ifjúsági és sportminiszter közeli viszonyba került titkárságvezetőjével, Urr Anitával, s kapcsolatukból gyermek is született. A politikus ugyan nevére vette Zalánt, ám világrajövetelekor már kibékült nejével, s hazaköltözött Krisztinához és két fiához, a most 15 éves Dávidhoz és a 12 éves Bencéhez. A dolog hamar túlnőtt a családi skandalum szintjén: sokan erkölcsi kérdést csináltak belőle, úgy ítélve meg, hogy Deutschnak föl kell állni a bársonyszékből. Orbán Viktor miniszterelnökként azonban nem csinált ebből kabinetkérdést, s – nyilvánosan legalábbis – nem foglalkozott a botránnyal. Az ügy el is csitult, Deutschék egy ideig harmóniában éltek, sőt a politikus két éve újra apai örömök elé nézhetett: felesége életet adott harmadik gyermeküknek, Fruzsinának.

Ám az idill néhány hónapja – úgy tűnik – véget ért. A Blikk információi szerint kettévált a Deutsch házaspár útja. Krisztina édesapjától úgy tudjuk, a família néhány hete szét is költözött közös otthonukból. A politikusnak új barátnője van. Úgy tudjuk, a politikus legújabb választottja Für Ágnes, a Fidesz egyik programszervezője. A fiatal hölgy arca többeknek ismerős lehet, ugyanis Schmitt Pál 2002-es főpolgármester-jelölti plakátjáról hatodmagával ő mosolygott az utcán a járókelőkre. Für maga jelentkezett Schmitt kampányirodáján, hogy szívesen segédkezne a korteskedésben. A szervezők csak később szereztek tudomást arról, hogy Für – akinek korábbi munkahelye az Országimázs Központ volt, ott az augusztus 20-i rendezvényeket szervezte – a Fidesznél dolgozik a Demokrácia Központban. A 35-45 év körüli hölgy egyébként a Blikk információi szerint elvált, két gyereke van előző házasságából, egy 10 év körüli fiú és egy lány.

A pár korántsem rejtőzködik, az EP-választások éjjelén például együtt ünnepeltek az Andrássy Egyetem előtti utcabálon. Sőt Fidesz-berkekben olyan pletykák is felreppentek, hogy a Für-Deutsch szerelemből is újabb gyermek fogant két hónapja. A Blikk hiába próbálta keresni az érintett hölgyet, sem munkahelyi, sem mobiltelefonját nem vette föl, üzeneteinkre sem reagált. Maga Deutsch pedig kérdésünkre csak annyit mondott: “ez az én magánéletem, erről nem szeretnék nyilatkozni”.

Házasságon kívül született gyermekének édesanyja, Urr Anita sem volt beszédes.

– Négy éve született meg a gyermekem, boldogan élünk – jelentette ki lapunknak. – Nem velem történt ez a dolog, nem is tudom, hogy történt-e egyáltalán most valami. Kérem, hagyjanak békén.