Lang Alex: az országos tisztifőorvost le kell váltani!

0

Napról napra…

Tegnap totál kiakadtam a Tisztiorvos felhívásán, a “Ne hordj maszkot, ha egészséges vagy!”

Ez a felhívás nem felelőtlenség, hanem bűncselekmény, amiért nem leváltani kéne simán a Tisztifőorvost, hanem bíróság elé állítani!

Olvastam a felhívás alatt a reakciókat, az emberek nem hülyék, legalábbis a többség, nagyon sokan felháborodtak rajtam kívül és igazunk van!

A magyar kormány gyáva és aljas, mert folyamatosan manipulálja az adatokat, csökkenti az emberek túlélési esélyeit nem csak az eszközhiány megoldásának folyamatos elodázásával, hanem a félretájékoztatással is!

Mit lehet arra mondani, ami az Országos Onkológiai Intézetben mára már gyakorlat?

“Az operációkor használt sebészi maszkok elzártan tartott készletéhez csak a főműtősnőnek és a helyettesének van hozzáférése, ők osztják ki minden reggel azokat. A dolgozóknak két műtét között tilos “ledobniuk” a maszkokat, cserélni pedig csak akkor lehet, ha beszennyeződött, elszakadt.” (HVG, mai hír)

A szó egyszerűen bennakad!

Hiszem, hogy azok, akik ma 2020.03.25-én még mindig elbagatellizálják a járványt, akik még mindig nem őszinték és belehazudnak egy ország képébe, azok nem felelős emberek, hanem haza és népárulók!

Hiszem, hogy a Fidesz-KDNP fasiszta kormánynak nem célja a járvány megfékezése, éppen ezért dilettáns, szakmaiatlan vezetőket bíztak meg a koronavírus járványnak kezelésével!

Hiszem, hogy a Fidesz-KDNP fasiszta kormánynak a járványt felhasználva egyetlen célja van, a totális kontroll megszerzése az ország felett, arra hivatkozva katonai diktatúrát létrehozni.

A Fidesz-KDNP fasiszta kormány nem a magyar nép érdekében cselekszik, hanem ellene és remélem ezért, ezekért a minden eddiginél nagyobb bűnökért egyszer felelni fognak!

Napról napra…Tegnap totál kiakadtam a Tisztiorvos felhívásán, a "Ne hordj maszkot, ha egészséges vagy!"Ez a…

Gepostet von Lang Alex am Mittwoch, 25. März 2020