Lang Alex: Csak rá kell nézni erre a három embrióra és retteghet az ország – futótűzként fog terjedni a koronavírus, mert a kormány semmit nem tett és tesz!

Vírus!

0

Egy idézetet kiragadnék:

“Újságíró: Miért csak ma tudták meg, hogy a másik diák hova jár? És tegnap miért nem közölték?
Hát nagyon egyszerűen, mert a másik diák nem mondta meg.
Újságíró: De hogy hogy?
Hát, mert nem mondta meg.
Azt nem értem, hogy ha valaki nem mondja meg, hogy hova jár egyetemre, akkor önök nem tudják kideríteni név alapján beazonosítani, hogy ő hol tanul? Tehát ez a 24 órás késlekedés jelentett-e valamit?”

Jézus!
Ezek az operatív törzs…
Szerintem meneküljön ki merre lát!
Végig olvastam, végig hallgattam, örülök, hogy már nem élek Magyarországon.

Nézem a vírust (tudom film, tudom színész, tudom szerep) de valahogy el tudom ott és akkor hinni Dustin Hoffmannak, hogy igen, Ő megállítja a vírust akár 24 óra alatt, megtalálja a vírusgazdát, közben szembeszáll az egész korrupt rendszerrel, és még a felesége életét is megmenti.
Film…
Nézek egy másik “színészt” Káslert, ahogy Orbán mögött álldogál röhécselve, de mégis alázatosan, ahogy tökéletesen bepasszol Ragyás Sanya mellé. Ja, a belügyminiszter, meg az emberminiszter.
Nézem ezt a sárgás fogú, végtelenül ápolatlan embert, férfit, talpnyalót, igen, ezt a nem tudom micsodát, vagy kicsodát.
Válaszol a neki feltett kérdésekre, szavát sem hiszem, látom a zavarát, a félelmét, a félelmeit. Szinte eltűnik a “kabát” alatt, amit nem rá szabtak, de ráadtak, ő meg volt olyan hülye, hogy elfogadta.
Kásler szerepe sem több, mint az eddigi mikrofonállványoké, Hoffmané, meg Balogé, szétverni az oktatást, lepusztítani az egészségügyet és elvinni a “balhét” Orbán helyett.
Istenem, micsoda rongy emberek ezek!
…és közben aggódom a rokonaimért és a barátaimért!

Szerző. Lang Alex