Lang Alex: Én hosszú, keserves fegyházéveket kívánok neki!

0

Nekem Orbán ne kívánjon Boldog karácsonyt!

Tudom, hogy hat nap múlva itt a karácsony, várja nagyon a gyerek, van is emiatt rendesen lelkiismeret furdalásom. Meg nem csak ez miatt. Ma azt kérdezte a lassan nyolc éves fiam –

“Ma is elmész apa tüntetni?”

Ja, ültem ott a konyhaasztalnál és arra gondoltam miközben készült az iskolába a gyermekem, hogy mennyire szar apa vagyok. Tegnap, meg ma van szabadnapom, én meg most sem otthon vagyok, hanem tüntetek, meg igyekszem hírt adni az eseményekről, meg amikor nem tüntetek vagy dolgozok, akkor itt ülök a gép előtt és írok.

Vannak ismerőseim, akik azt mondják, “ebbe fogsz belebolondulni Alex”, de nem tudok kibújni a bőrömből, demokráciában szeretnék élni!

Szar férj is vagyok, mert a párom már lassan csak a Kunigundáról lát engem élőben, vagy a Kossuthról, igaz írhatnám erre cinikusan, hogy “nem foglalkozom nőügyekkel”, de foglalkozom és éppen emiatt bánt, hogy hosszú ideje alig jut idő a családra.

…és végezetül szar melós is vagyok, mert munkából sem hazamegyek, hanem tüntetni, tudósítani, így biztos nem kipihenten, a munkáltatómnak megfelelő energiaszinttel állok munkába másnap.

Igen, lassan itt a karácsony, de én nem akarom, hogy Orbán még egyszer cinikusan kiröhögjön a fa mögül, nem bírnám többször elviselni!

Tegnap voltak olyan hangok a Kunigundán politikuséktól, hogy majd januárban folytatjuk…

Mi a [email protected]ád van???? Januárban?

Tényleg nem szorít még a cipő? Tényleg azt hiszitek, hogy nyerhettek a Fidesszel szemben, vagy ti jó NER rabszolgák akartok maradni?

Nagyon vigyázzatok, mert ti is a Fidesszel együtt fogtok a történelem szemétdombjára kerülni!
Bááár az is lehet, hogy ennyire hülyék vagytok, ahogy ez tegnap kiderült a Bangónét megörökítő “kollega” videójából.

Még mindig hazudtok!

Lehet, hogy nektek még belefér 1-2-3-4-5-6-7-8- akármennyi karácsony Orbánnal, nekem már nem!

 

 

Szerző: Lang Alex

 

 

olkt.hu