Lang Alex: …és akkor úgy nagyjából megértesz mindent!

0

A tegnapi Orbán beszéd volt az a hiányzó kocka a mozaikból, ami világossá tette számomra, hogy mit is akar valójában Orbán.
…és ez a felismerés számomra talán nem is megdöbbentő, hiszen írtam én már erről. Nem maga a rádöbbenés a valóságra az ijesztő, hanem az, hogy meg is tudja csinálni, sőt itt állunk a küszöbén.
Dollár elszámolásról áttérni a jüanra, ízlelgessétek, mert ez a folyamat már elkezdődött, így már érthető az IMF kifizetése, hogy miért nem csatlakozunk az euró övezethez, hogy miért teszünk magasról az OLAF-ra, és miért utasítjuk el a csatlakozást az Európai Ügyészséghez.
Érthető Orbán mosolya az EP gyűléseken, miért ne mosolyogna a sok hülye nyugati politikuson, akik még mindig szövetségesként tekintenek a Fideszre és Orbánra, pedig régóta, legalább 7 éve már nem az!
Orbán Viktor teljesen tudatosan vezeti ki az országot az Európai Unióból, vezeti olyan országok közé, ahol a demokrácia és az emberi jogok csak papíron léteznek.
Már érthető az elmúlt évek rengeteg “keleti nyitása”, autoriter vezetőknél és diktatúrákban tett látogatása.
Még te itthon azon szomorkodsz, dühöngsz, amit napi szinten eléd vettnek, az újabb és újabb gumicsontokon, addig Orbánék előkészítik a nagy ugrásra az országot!
Ja, hogy te nem akarod? Így jártál!
Orbán bármelyik nap kihirdethet rendkívüli állapotot, amikortól nem lesz face, twitter, eltűnik az összes közösségi oldal, csak az marad fent az interneten, amit a vezér jónak lát.
Te meg rohannál tüntetni az utcára?
Felejtsd el, úgy fognak sittre vágni, mint macskát…már erre is megvannak a törvények!
Előre szólok, hogy még ide írhatod, hogy “nem hagyjuk”, de bizony hagyni fogod! Hagyni fogod, mert más itt kiabálni, mint az utcán, ahol megvernek, lelőnek, bebörtönöznek!
Erre te azt mondod, nem hagyja a nyugat!
Erre én meg azt mondom, senki nem akar egy Magyarország miatt szembemenni sem Kínával, sem pedig Oroszországgal!
Itt a vége fuss el véle!

Szerző. Lang Alex

olkt.hu