Lang Alex: Menjetek a [email protected]!

0

“Nem csak a húszéveseké a világ” – pedig de…
/mai ajvékolásom 🙂

A magyar hivatalos statisztikák szerint (hazudnak) igazándiból meg sem érintette Magyarországot igazán a koronavírus szele, de máris romokban a magyar gazdaság, megállíthatatlanul romlik a forint (358 Ft= 1 euró) és szépen csúszunk bele egy [email protected] katonai diktatúrába.
Bezártak az autógyártók, amelyek a magyar GDP legnagyobb százalékát adták, tulajdonképpen leállt az egész termelő ágazat és a migránsok helyett új közellenség született, a nyugdíjasok!

Ha teljesen érzéktelenül nézem a vírus okozta eseményeket és nem foglalkozom azzal, hogy anyám, de én magam is a vírus által fenyegetett populációhoz tartozom, akkor megértem a magyar fasiszta kormány által hozott döntéseket, illetve a nem meghozott intézkedések értelmét is.

A koronavírus remek alkalom arra, hogy büntetlenül megszabaduljon a társadalom azon tagjaitól, akik különböző okoknál fogva (nyugdíj, szociális rászorultság, betegség, stb), de pénzt vesznek ki a nagy, közös kasszából.

Remek példa erre Anglia, ahol szemben haladva az európai gyakorlattal még csak most zárják be az iskolákat, viszont földet vett az állam, hogy új temetőket tudjanak kialakítani és ez nem vicc!(der spiegel) Ott mondjuk lazán bevállalják, hogy ők abban hisznek, ha a társadalom nagyobbik része megfertőződik, akkor természetes úton kialakul az immunitás (nyájelv). Magyarul, ugyanúgy élik a mindennapjaikat, mint eddig, aztán majd vége lesz egyszer…
Mondjuk én az angol hozzáálláson már nem is nagyon csodálkozom a Brexit után.

…és akkor vissza Magyarországra.

Nézzük akkor a hírcsatornákat, a híradásokat, politikusokat, celebeket, a személyes példamutatást. Jelentkezzen az, aki azt látja, hogy sajtótájékoztatón minimum 1 méterre ülnek egymástól az újságírók, hogy maszk van rajtuk és kesztyű, de ez a politikusokra is vonatkozik.
Én ilyet még nem láttam!
Mit sulykol Cili néne a gyökértörzs szeánszain? Hm? Nem szükséges a maszk, nem szükséges a teszt és mindennel meg vagyunk elégedve.
Ennek hatása pedig látszik, a magyarok nagy része, lazán veszi a vírus dolgot, szép az idő, menjünk ide, meg oda (minket nem érint a dolog 16-40 közötti korosztály)
A társadalom nyugdíjas része pedig túlélő üzemmódba kapcsolt és próbál felvásárolni, a vírus meg úgy sem látszik.

Viszont van egy örömhírem is!

Bosszút állunk Kínán a koronavírus miatt, már mi, magyarok(is) visszük vissza a fertőzést! (három, most Kínába utazott magyarnál is koronavírusos fertőzést állapítottak meg a kínai hatóságok(HVG))
Halkan jegyzem meg, ha a kínaiak 3 koronavírussal fertőzött magyart találtak a most Kínába beutazók között (nem lehetnek azért olyan sokan), akkor mennyi lehet a valós szám Magyarországon?

Sokan persze megkérdezik, hogy mi magyarok, miért nem tudunk olyan fegyelmezettek lenni, mint az ázsiai népek, de erre is megadta már a választ népünk fénylő csillaga, vezérlő fejedelme, minden magyarok ura – “mi magyarok, amolyan fél-ázsiai szerzet vagyunk”

Vigyázzatok magatokra 🙂