Lantos Gabriella: Horror lesz a karácsony rengeteg halottal, ha a kormány nem cselekszik

Brutális karácsonya lehet Magyarországnak! Egy szakember szerint ugyanis az ünnepek alatt lesz a legtöbb halott, ha a kormány nem vezeti be az ingyenes tesztelést és nem lesz kijárási korlátozás. Ezt már Orbán is tudja, ezért kötötte az orvosok béremelését a magánpraxis tilalmához, az átvezényelhetőséghez és a hálapénz büntetéséhez. A kormányfő tisztában van azzal, hogy ezt sokan nem fogadják el, inkább otthagyják az állami egészségügyet. A Fidesz terve az, hogy ezeket a távozó orvosokat teszik majd felelőssé a tragikus helyzetért!

 

Szörnyű karácsony vár az országra a szakértők szerint, ha a Fidesz-kormány nem vezeti be az ingyen tesztelést, illetve nem korlátozza újból a szabad mozgást. Lantos Gabriella egészségügyi menedzser a Magyar Narancsnak azt mondta: ha Orbánék nem lépnek,

KARÁCSONY KÖRÜL LESZ A LEGTÖBB FERTŐZÖTT, MÉGHOZZÁ TÖBB EZER HALOTTAL!

Szerinte a kormánynak tanácsokat adó professzor világosan elmondta, hogy mit kellene tenni, hogy megakadályozzák a fertőzés kezelhetetlen terjedését, de Orbánék pont nem ezt csinálják. A Fidesz-kormány egyszerűen nem akarja tudni, hány fertőzött van!

Magyarország abba veszélyesen szégyenteljes helyzetbe jutott, hogy a kormány még a WHO szegény országokra szabott protokolljának sem képes megfelelni: annak, hogy az elvégzett tesztek legfeljebb 5 százaléka lehet pozitív. Ez nálunk most 10–12 százalék!

A szakember szerint ez azt jelenti, hogy

A FIDESZ-KORMÁNY NEM URA A HELYZETNEK, DE ORBÁNT NEM IS ÉRDEKLI AZ EGÉSZSÉGÜGYI VÁLSÁG!

A szakértők ugyan még reménykednek abban, hogy a karácsonyi tragédia elkerülhető azzal, hogy Fidesz mégis bevezeti az ingyenes tesztelést és a kijárási korlátozást. Azt azonban már mi tesszük hozzá, hogy a kormány eddigi lépéseiből egyáltalán nem ez következik.

ORBÁN TUDJA, HOGY A JÁRVÁNYCSATÁT ELVESZÍTETTE. ÉS KI IS TALÁLTA, HOGY KIT FOGNAK EZÉRT HIBÁZTATNI!

Orbánt most már csak egyetlen dolog érdekli: az, hogy ő az egészségügy összeomlásába ne bukjon bele. Ezt pedig csak úgy tudja elérni, ha az emberek a kialakult helyzet miatt nem őrá és a Fideszre, hanem valaki másra haragudnak.

A FIDESZBEN MÁR KÉSZ A TERV: AZ ORVOSOK LESZNEK A BŰNBAKOK!

Azok az orvosok, akiknek a bejelentett béremelését olyan feltételekhez kötötték, amit várhatóan sokan nem fogadnak majd el. Orbán tisztában van azzal, hogy a magánpraxis tiltása, az ország másik felébe történő átvezényelhetőség, vagy a börtönnel szankcionált hálapénz miatt több orvos inkább kilép az állami egészségügyből. A magyar egészségügy enélkül is összeomlana – de így legalább lesz kikre ráfogni a várható katasztrófát!

ORBÁNÉK VALÓSZÍNŰLEG MÁR TERVEZIK IS AZ ORVOSOK ELLEN HANGOLÓ PLAKÁTOKAT!

Ebből is látszik, hogy Orbán érdemi intézkedések nélkül hagyja sodródni az országot a tragédiába és azt tervezi, hogy mindezt megúszhatja az orvosok ellen felépített kommunikációval!