Láttátok már Istent imádkozni Fideszesek?

0

Lehet, hogy mégsem ő a megváltó?

Olvasom hogy Orbán templomban prédikált/politizált a híveinek az EP választás jegyében!
Hát tudnék most csúnyán fogalmazni de próbálom magamat visszafogni.
Nos…eleve egy fideszes egy templomban.A választás nem rossz hisz ott tudja a legjobban megszólítani azon híveit akik örültek 10.ezer forint értékű Bözsi utalványnak,akik tudatlanul rettegnek a menekültektől,akik bálványként imádják Orbánt!
És ezek az emberek azok akik féltik a nagy keresztényi értékeket miközben elfelejtenek keresztényi módon élni és felállva tapsolnak ahoz hogy a Fidesz kamion-számra tolja a pénzt a románoknak ukránoknak,ezek az emberek azok a templomokban akik megvehetőek elvtelenek!
Ezek az állítólagos szent-életű emberek lazán habzó szájjal őrjöngve le kommunistáznak vagy le hazaárulóznak téged engem gyerekeidet csak mert kritikát merünk írni a Fideszről csak mert mi látjuk azt a valóságot amit a nagy keresztények nem!

És ha már kereszténység:támadják a pápát,de áhítattal mennek majd a pápa látogatására Romániába!
Féltik az állítólagos keresztényi értékeket de ha megkérdezed tőlük hogy mik is azok a keresztényi értékek egyik sem tud rá felelni!
Ez mögé bújnak aljas módon,közben nem veszik észre hogy nem csak a kormány követ el bűnt hanem ők is a cinkosságukkal…
azzal hogy támogatják őket!

Nos én köpök erre a kamu kereszténységre és a keresztényi értékekre,ami mögé ti fideszesek bujtok!
Mentegethetitek magatokat hogy ti nem tesztek semmi rosszat,de azt hiszem ti nagyobb bűnösök lesztek lassan mint Orbán és a megátalkodott bandája!!!

Kedves fideszesek,egy nap el kell számolnotok,minden x-el amit a Fideszre húztatok és amivel megnyomorítottatok egy nemzetet…akkor majd mivel fogtok védekezni???🤔
Az én szememben ti akik fiatalok százezreinek elüldözésében vagytok közvetve felelősök és egy ország kifosztásában…ti vagytok az igazi hazaárulók!!!
Végezetül egy kérdés hozzátok:nincs bennetek szégyenérzet…hogy tudtok majd a gyerekeitek unokáitok szemébe nézni???🤔

Toronyi Melinda