Lézer Jani durván kiosztotta a grazi kezelt nagybeteget!

0

Az egykori Miniszterelnökséget vezető miniszter durván kiosztotta Orbán Viktort és a Magyar Labdarúgó válogatottat.

Lázár János szerint kétballábas focistáknak őrült milliós pénzeket kifizetni, hogy ugrabugráljanak és ne csináljanak semmit, ez a legnagyobb piramisjáték ezt értem az NB I.-es csapatokra és válogatottunkra is.

Miközben Szijjártó Péter homlokát törölgetve jár ATV-től Hír TV-ig, és adja mellette a nemzetközi interjúkat, Gulyás Gergely és Rogán Antal pedig a színfalak mögött oltja a Strasbourgban szenvedett Sargentini-jelentés tüzet, Lázár János leszerelt kancelláriaminiszter szerdán a Csongrád megyei Földeákon járt, hogy átadja a falu iskolájának vadonatúj műfüves focipályáját.

A szokásos Lázár-show részeként természetesen elbeszélgetett a helyiekkel, és kiderült, hogy nemsokára 700 milliós sportcsarnokot is kapnak a lurkók.

Teljesen békebeli hangulatban csordogál a nap, mígnem Lázár egy öltönyös bácsival – alighanem épp az iskola igazgatójával – elegyedik beszélgetésbe, aki épp azt magyarázza, az a baj a mai focival, hogy a fiataloknál rögtön a pénz kerül előtérbe, az hajtja őket. Lázár köszöni szépen a gólpasszt, és már tüzel is:

„Tudod, az a legborzalmasabb, hogy van aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez a teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet.”

– heherészett jókedvűen a korábbi munkatársaihoz képest kisimult jelenleg területi képviselő, a kormány néhai ragadozója, aki híres volt arról, hogy a kollégák többségével ellentétben messziről kerülte a futballstadionok VIP-páholyait, és nem szívleli a foci közeget.

Lázár mondott is néha erőseket, mint például amikor 2015 áprilisában arról beszélt, hogy nincs helye állami pénznek a magyar fociban, de ezt sajnos a miniszterelnök sohasem fogja megérteni. Ezúttal érzékeny pillanatban üzent Orbán Viktornak, hogy elég!

Lázár János később a Csongrád TV-nek azt mondta, hogy eléggé rossz helyzetben lévő miniszterelnök, a strasbourgi Sargentini-szavazás után most nem hiszem, hogy jó állapotban lenne, az EU-tól való vereség kipihenése után, szerintem ezt is vegye szemügyre amit mondtam, mert ez egy nagyon fontos kérdés az ország rendezéséhez.

 

olkt.hu/napi.hu