Legszebb hivatás a szívatás!

Sok milliárdot adott az EU a lakások és családi házak szigetelésére, de Lázár János még miniszterként odaadta a pénzünket a középületekre! Mi is szigetelhetünk, hitelből! Amit ha nem tudunk visszafizetni, ki lehet bennünket is lakoltatni! A vállalkozások rezsijét ötszörösére emelték. Ezzel annyi változott, hogy a fogyasztói árban fizetjük ki, nem a szolgáltatónak! Micsoda szerencse!
Legszebb hivatás a szívatás!

A Fidesz megint hülyének nézi a a Felső-Szabolcsi embereket!. Most , egy újabb fizetett hirdetésben azt hazudják, hogy megszüntetném a rezsicsökkentést 😂

Ezzel szemben a valóság az, hogy egy valódi, fenntartható rezsicsökkentést szeretnénk, ami nem teszi tönkre a közműcégeket, aminek a megvalósíthatóságát és terheit nem a hatalmas adókkal kompenzálja az állam és az önkormányzat.
A valódi rezsicsökkentés számomra nem azt jelenti, hogy a lakosság egyik zsebéből pénzt vesz ki az állam, és közben azt hiteti el velük, hogy a másik zsebükhöz nem nyúlt, és ezt még meg is kellene köszönni… A villamosenergia közel negyven százalékát importáljuk, nem beszélve a földgázról, és mindezekért devizában piaci árat fizetünk, így az adófizetők más formában fizetik meg a különbségeket. Leginkább a magas adókkal… Ezért hiába az olcsó energiaárak, ha a jövedelmekhez viszonyítva továbbra is megterhelő a rezsiszámlák kifizetése.
Az energiaszámlák tartós csökkentéséhez elengedhetetlen az otthonok energiahatékonyságának állami, programszerű támogatása. Ezért a valódi rezsicsökkentés az lenne, ha
👉 újraindulna a panelprogram,
👉 az alacsony keresetűek számára is elérhetőek lennének az energetikai korszerűsítések (hőszigetelés, nyílászárócsere, megújuló energiatermelés, hőszivattyű stb.)
👉 energetikailag korszerű bérlakásépítési program kezdődne
Ez a valódi rezsicsökkentés!