Lehet, hogy Ráhelék után Lőrincék is menekülnek?

Nagyon úgy fest, hogy Mészárosék egy szép francia kastélyban, egy és luxus szőlőbirtokon folytatnák az életüket, Orbán Ráhel királylányék pedig a gengszterek luxusparadicsomába költöznek. Egy dolgot üzenünk: az elszámoltatás elől nem fogtok csak úgy elmenekülni!

Most úgy néz ki, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea keresnek magunknak új fészket a miskolciak kontójára. Találtak is egy tökéleteset: a neve Chateau de Clotte, legalább 2000 millió forintunkba kerül és nem túl meglepő módon nem Magyarországon, hanem a bordeaux-i borvidéken van. 

Ugyanis Magyarországon elszámoltatás lesz ha győz a mai ellenzék!

Azt már tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc imádja a luxusételeket, érdekes üzleti ötletekre nem sajnálja a pénzt, szívesen költ pihenésre, és akkor sem fukarkodik, ha szerelmének vesz gyémántokat vagy aranyórát. Ezek után teljesen logikus, hogy hatalmas birtokot vegyen az egyik legjobb francia borvidéken.

Főleg, ha tekintetbe vesszük, hogy jövőre valószínűleg elzárulnak a pénzcsapok, ha a Fidesz veszít a választásokon.

Az biztos, hogy rajtunk nem fog múlni, elmegyünk szavazni, leváltjuk a Fideszt, és visszacitáljuk a külföldre szakadt, a mi vérünkön és verejtékünkön meggazdagodott rokonokat és talpnyalókat, és mindennel el fognak számolni!

A borsod-abaúj-zempléni emberek a tisztességre és változásra szavaznak!

via 24.hu