Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert

0

Egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét, aki az őcsényi menekülteket fogadná be falujába. Sajtóhírek szerint megpróbálták elgázolni egy gyalogátkelőhelyen.

A Hír TV Privátszféra című adásának forgatása alatt egy nyilvános fórumon leköpték és megrúgták a baranyai Cserdi polgármesterét, Bogdán Lászlót – olvasható a műsor Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint Bogdánt meghívták egy fórumra,

ahol beszédet mondott és ahová mosolyogva érkeztünk együtt. Rossz érzése volt. A szócsatákba beleállt, válaszolt a kérdésekre. Aztán elkezdtek gyülekezni a gomolyfelhők. Távozáskor hátulról megrugdosták és leköpték. Folytatom. Az őcsényi “làzadás” után, cserdi polgármestere felajálotta, hogy szívesen látja a falujában az Őcsényben nem kívánatos menekült családokat. És tudják mi történt ezt követően? El akarták gázolni egy gyalogátkelőn.

Bogdán ugyanis az őcsényi események után felajánlotta, hogy szívesen fogadja azokat a menekült gyerekeket és hozzátartozóikat, akiket a tolnai faluban nem akartak.

(Propeller)