Lemond a Pesti úti idősotthon igazgatója, Skultéti József

0

Május 31-ei hatállyal távozik posztjáról Skultéti József, a Pesti úti idősotthon vezetője. A Fővárosi Önkormányzat pályázatot ír ki az intézményvezetői posztra.

Skultéti azt írta, 2016-os kinevezése óta az intézményben végzett szakmai munkát minden alkalommal elismerően értékelték, mind a hatósági ellenőrzések, mind az ellátottak és hozzátartozók visszajelzései is erről tanúskodnak.

„Ez a helyzet megváltozott, amikor a koronavírus-járvány idején ugyanazok az ellenőrök, akik korábban színvonalasnak ítélték a szakmai munkát, egyszerre olyan hiányosságokról kezdtek jelentéseket írni, amelyeket korábban nem észleltek. Kiábrándító, egyben méltánytalan helyzetet teremtettek az ott dolgozók számára, azok a médiumok, amelyek az ellátás részleteit nem ismerve, a jogszabályokkal nem törődve becsmérelték az otthont” – írja a főpolgármesternek címzett levelében.

https://pestihirlap.hu/2020/05/21/lemond-a-pesti-uti-idosotthon-igazgatoja-skulteti-jozsef/?fbclid=IwAR0DKRQCPphefNR94JV0hr3eCIy-ifbYYVgrgDM3puuMTBTAw5_wnSsA-5Y