Lendvai Ildikó: Lehet, hogy így tűnnek el mind egyszer? Lecsúsznak az ereszcsatornán

Lehet, hogy így tűnnek el mind egyszer? Lecsúsznak az ereszcsatornán.
Hiszen a házat már kirabolták, a drogjaikkal elkábították, akiket lehetett, és minden normát megszegtek, amit másoknak előírtak. Mi dolguk lenne itt tovább? Nekünk csak a megszégyenülés és a piszok marad.
Tűnés, fiúk, ajtón, ablakon, ereszen, bánom én! Csak legyen vége a szégyennek. Egyik nap Gestapót emlegettek, másnap gázkamrát, most meg a brüsszeli első emberetek, Magyarország európai képviselője csúszik lefelé az ereszen. Majd először össze-vissza hazudik az ügyről, a pártjával együtt, amelyik megköszöni neki, hogy segítségével “a magyar polgári konzervativizmus és a kereszténydemokrácia elfoglalhatta az őt megillető helyet az európai politikai színtéren.”
Hát azt el. Az ereszen.
Ne strapáljátok magatokat azzal, hogy holnapra kitaláljátok: az egész Soros provokációja, ő lökdöste oda a képviselő urat, pisztolyt tartva a hátához, ő tett drogot a hátizsákjába, az ő kezében van a brüsszeli rendőrség az eurobürokratákkal együtt. Legalább ettől kíméljetek meg! Már úgysem múlik a szégyen keserű íze a torkomból.
Ja, tényleg! Most akkor az Alaptörvény is leköszön, a szerzőjével együtt? Mintha mászás közben fröccsent volna rá ez-az.

 

Szerző. Lendvai Ildikó, volt MSZP-s alelnök.