Lesz Orbán jugend?

0

Lesz Orbán jugend?

Bár azt gondoljuk ez jó vicc, de amiket eddig Orbán kitalált és megvalósított azokon valahogy mégsem nevettünk. Itt vanak például következők.
A nemzeti nevelés jegyében Nemzeti Óvoda Hálózatot hoz létre a kormány. Az óvodákban olyan új játékokat vezetnek be, mint a migránsfogócska, ahol a kicsit sötétebb bőrűeket kell játékpuskával levadászni, hiszen ezzel már a fegyver használat rejtelmeit is elsajátíthatják, vagy a pulihátról visszafelé nyilazás a liberális szülők gyermekeire. De lesz stadionépítés LEGO-ból amiből a felcsúti arénát is kilehet rakni. Továbbá gázszerelős játék szett, avagy hogyan legyünk milliárdosok. A jó magatartású gyerekek Felcsútra utazhatnak a kisvasút meghosszabbításának építésére míg a renitens lurkók felkerülnek a Figyelő ” Liberális óvodás” listájára” amitől aztán igazán normális gyerekek maradhatnak.
Ne becsüljük le az őrült eszmék ötlettárát, mert ez még csak a kezdet. Lesz itt Nemzeti Szidjuk Együtt a Libsiket különóra, aztán Nemzeti Orbánt éljenzők Ifjúsági énekkar, vagy Nemzeti Hogyan Lopjunk el Még több Közpénzt gazdasági szakkör.
A következő négy év még bármit hozhat de egyet biztos NEMZETI ORBÁNISTA FIATALOKAT!