Levél Méltóságos Hernádi Zsolt Tamásnak, az egy (pokoli)Torony urának!

Az Interpol által keresett, bíróság által elítélt bűnözőnek

Levelem kelt az Úr 2022 évében, az július havának 31 napján, Pest Vármegyében, Budapest városában

Jaj, Zsolti úr én úgy örülök, hogy nem vonult be a horvát börtönbe, amikor jogerősen elitélték 2 évre, meg annak is örülök, hogy Őfőméltóságú vitéz Felcsúti Orbán Viktor Mihály nem adta ki magát a horvátoknak az Interpol körözés okán!

Mi lenne akkor most velünk, honnan lenne nafta a kocsimba?
Nekem amúgy maga az egyik példaképem, ahogy a sok kis kommunista ifjú közül kiemelkedett, az egészen zseniális, tanulhatnának öntől a szocik becstelenséget, az már igaz! Bele sem merek gondolni, hogy miképpen lehetett megoldani a maga számára, hogy miután elvégezte a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemet, friss diplomával Nyugat- Németországban legyen gyakornok a Deutsche Banknál.
De, psszt, rég volt, fátylat reá, vagy földet, vagy olajat.
Igazából nem ezért írok, tanácsot szeretnék kérni!
Szóval az úgy volt, hogy engem köröztek, meg köröznek is, amolyan sorstársak vagyunk, teccik érteni. Szóval nekem nincs jogosítványom, mert az autó nem azzal megy, hanem benzinnel, meg gázolajjal, meg gázzal, meg árammal, de ezt maga jobban tudja. Szóval, fogtam a Ladámat és a csomagtartóját átalakítottam egy nagy benzintankká, még azt is ráfestettem, hogy MOL, csak közben a rendszámot lefelejtettem hátulról, meg előrről is a nagy szerelésben, festésben. Gondoltam, csinálok otthon egy maszek kutat és igy, a Ladatankerrel jártam a környékbeli MOL kutakat és kölcsönöztem üzemanyagot magától, hogy otthon feltöltsem a 10 000 literes tartályomat, amit a Bélával csináltunk és ástunk le a föld alá. Mindenre gondoltam, még búvárszivattyút is leengedtem a tartályba, meg kiírtam a környéken mindenhol, hogy “Dohányozni tilos”. Szépen be is indult az üzlet, mert a saját hatósági áramon árultam a benyát, ami ugye a MOL ára alatt volt, de maga is érti, hogy valahogy be kell indítani az üzletet!
De most lett egy kis baj, mert múltkor voltak itt rendőrök és mondták az asszonynak, hogy keresnek maga miatt! Mert azt állítják, hogy én üzemanyagot loptam magától, pedig ez nem igaz, én csak kölcsönvettem!
Kedves Zsolt úr, segítsen nekem, mint pucolós, a pucolósnak, nem beszélne az Őfőméltóságú Vitéz Felcsúti Orbán miniszterelnök úrral az érdekemben?
Nézze, ha kell, én még egy örményt is agyonütök baltával, ha utána kiadnak Azerbajdzsánnak, mert tudom, hogy ott sok az olaj és akkor én ott gyorsan beilleszkednék és tudnék magával meg a MOLjával nagyokat üzletelni.
Vagy legalább azt árulja el, hogy kit kell megfizetni, hogy elkerüljem a börtönéveket. Kivel járok jobban? Polt legeslegfőbb ügyész úrnak küldjek pénzt, vagy a Pintér Sándor belügyminiszter úrnak küldjek? Mondjuk Pintér belügyminiszter úr nekem szimpatikusabb, mert neki azért csak több köze van az olajhoz, biztos jobban megérti az ilyen dolgokat…
Kedves Zsolt úr! Várom a gyors válaszát, mert szerintem is gusztustalan, ami a Corvinuson történt, de higgye el nekem, még gusztustalanabb a kerti budiban bujkálni, még az a jó, hogy van még körülbelül 6000 liter 95-ös benzinem. Ja, olvastam, hogy maguknál Százhalombattán elfogyott a cucc, egyben is eladom az egészet, úgy olcsóbb.
Látja, ebben is hasonlítunk, első az üzlet, bármilyen nehézség is veri az embert!
Zárom soraimat, kollegiális öleléssel kívánok magának hosszú éveket!

Füzesy Alex