Lisztet, zsírt és kolbászt + 70 ezer jutalmat kaptak a Fidesz közeli Echo TV munkatársai!

0

A rendhagyó karácsonyi ajándékról a Magyar Nemzet számolt be ma délelött.

„A televízió egyik munkatársától származó információ szerint minden dolgozó egy olyan jutalomcsomagot kapott, amelynek tartalma egy-egy kilogramm liszt és zsír, valamint egy szál parasztkolbász volt” – olvasható az MNO.hu-n.

„Úgy tudjuk, többen felháborodtak a kevéssé polgári-konzervatív értékeket megjelenítő ’jutalmon’, mire a csatorna vezetése az elégedetlenséget érzékelve néhány nap múlva minden dolgozónak hetvenezer forint év végi jutalmat utalt el”

– teszik hozzá.

Azt is felidézik, hogy a csomag tartalma éles kontrasztot alkot azzal a lazacot és kaviárt is tartalmazó menüvel, amit a felcsúti stadion VIP-termében szolgáltak fel miután Mészáros Lőrinc megvette a tévét. A liszt, zsír és parasztkolbász egyébként érdekes kontrasztot alkot a homárral és lazaccal, amelyet azon a fogadáson szolgáltak fel, amit Mészáros Lőrinc adott a tévé munkatársainak, miután tavaly decemberben megvásárolta az Echo TV-t. Az eseményre a felcsúti stadion viptermében került sor, természetesen Mészáros Lőrinc jelenlétében, aki egy résztvevő szerint személyesen is megpróbált minden munkatárssal „szakmai dolgokról” is elbeszélgetni.

 

Az eredeti cikk itt olvasható.: https://mno.hu/belfold/kulonos-karacsonyi-ajandekot-osztogattak-meszaros-lorinc-tevejeben-2435833

(MNO)