Lopós a magyar? Ellopták a hóembert, az angyalkát és a szarvasokat is és mindent ami mozdítható.

0

Sajnos van kitől tanulni – Magyarországon a lopás már nem is igazi bűn, hisz’ nagyjaink is ezt teszik…de nem kicsiben.

Hogyan is várhatnánk el azt, hogy ne lopjanak, hisz maga a térség országgyűlési , Soros – ösztöndíjas “képviselője” Hörcsik Richárd is dúsgazdaggá tette magát mások, többnyire szegény emberek bizalmából és pénzéből.

Egy valaha 20 ezres magyar 750 éves kisváros ma már csak 16 ezres és folyamatos az elvándorlás…

Gyerekek, valamire vágyók-és valók otthagyták a gyönyörű Zemplént a megélhetés vagy a karriervágy miatt. Főleg a fiatalok.
Beköltöztek a helyükre a környékbeli falvak omladozó, lepukkant házaiból azok akikre nem igazán vágyott ennek a 750 éves történelmi kisváros lokál lakossága. (nemzetiséget nem szabad említeni)

Egy hír a sok közül:

A sátoraljaújhelyi rendőrök a lakosság segítségét kérik, miután egy helyi, mezőgazdasági üzlet udvaráról valakik ellopták a 3D-s kültéri fényfigurákat:

  • 1 db hóember figurát, amely mintegy 2 méter magas,
  • 2 db trombitáló angyalka figurát, amelyek egyenként mintegy 2 méter magasak,
  • 1 db ugró kis szarvas figurát, amely mintegy 1,5 méter magas,
  • 1 db álló kis szarvas figurát, amely mintegy 1,5 méter magas.

Az eset csütörtökre virradóra történt.

Fotó: police.hu

 

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki elkövetők kilétéről információval rendelkezik, illetve az eltulajdonított tárgyak hollétéről tud, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok.

Itt tart ma az elhagyott vidék. Lepusztulóban, otthagyottan, ellopottan kisemmizve…+ egy 90 százalékos Fideszes önkormányzattal és olyan országgyűlési képviselővel aki már harmadik ciklusában semmit sem tett a városért ( 15 év alatt kétszer-háromszor szólalt fel, azt sem a térségért, viszont állami és EU-s pályázatok révén, arról már nem is beszélve, hogy a legnagyobb kötségtérítést veszi fel…), nagyon meggazdagodott. Ez az ember a Soros – ösztöndíjas Hörcsik Richárd.

Magyarország sorsa kiszámítható. Ha ilyen emberek képviselik a kistelepülések, ezen belül pld a Zemplén elbuktatott magyarjait.

De a kormányzati propagandának bedőlve az itteni emberek jobban félnek a kis semmijükkel a migránsoktól, mint attól, hogy hazánk parazitái kifosztják őket, holott a Zemplénben még egyetlen migráns sem érkezett…Ez  a térség és Kazinczy városa egy elbutított, megbabonázott, zombivá tett kisváros lett néhány év alatt.

OLKT  Gál György