Lövöldözés volt a budapesti Jahn Ferenc Kórházban

Gázpisztollyal lövöldözött egy férfi az egyik budapesti kórházban szombaton. A gyanúsítottat elfogták és őrizetbe vették – számolt be a rendőrség.

Azt írták, hogy a 48 éves férfi július 23-án, ittas állapotban ment be egy XX. kerületi kórházba, és szóváltásba keveredett az egyik ott dolgozó orvossal, majd rátámadt az orvosra.

A dulakodás közben elsült a férfi gázfegyvere is.

A lövés nem talált el senkit, de a kiérkező rendőrök a férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult hivatalos eljárás, és a bíróság azóta távolságtartást is elrendelt a történtek miatt – írta a police.hu.

Mindeközben a Blikk úgy értesült, hogy az eset a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben történt. A gyanúsított, K. Zsolt az édesanyját látogatta meg az intézményben, és nem volt megelégedve azzal, ahogyan a nőt ellátták. Emiatt kérte számon az egyik orvost, akinek aztán neki is esett.

bulvárlap ezenkívül azt is közölte, hogy információk szerint a férfi büntetett előéletű személy, mivel kiskorú veszélyeztetése miatt már korábban is elítélték.