Magyar Éva nyílt levele Orbán Viktorhoz!

0

Kedves Potrohos!

A konzultáció banális, demagóg kérdéseit visszautasítom, mivel nem leszek játszótársa abban, hogy hülyének nézze az épeszű embereket. Ha kiváncsi a véleményemre, nagyon szívesen leírom Önnek, itt.
A kutya nem fogja elolvasni a konzultációra visszaküldött válaszokat, minek?! Az eredmény már borítékolva van, tudja ezt Ön, tudom ezt én, tudja ezt mindenki, még a mosogatógép is. Ez csak egy teatralis néphülyítés, arra jó, hogy pocsékoljon egy csepp közpénzt, mondjuk egy milliárdnyit. Miért ne, nem a saját pénzét költi, igaz?
Ön pontosan úgy kezeli a közpénzt, mint egy elkényeztetett, hisztériás hülyegyerek. Mintha a sajátja lenne. Beteges focimániáját az adófizetőkkel fizetteti, gyepfűtésű stadionokat építtet közpénzből, pedig a polgárok biztosan szívesebben adóznának értelmesebb dolgokra. Nagyzási hóbortjait, a Várba költözését sem saját zsebéből fizette. Miért ne a legpazarabb bútorokat rendelné, nem igaz? A pártja propagandájára annyit költött, amennyit nem szégyellt. Még attól is többet. Közpénzből. Az ellenzéki önkormányokat úgy sanyargatja, ahogy tudja, aki nem haver, az maradjon csendben.

Amihez Ön hozzányúl, annak vége. Abból pazarlás, mutyizás, züllés lesz.

Ezekkel kapcsoatban nagyon szívesen konzultálnék Önnel. Várom az ezekről a kérdésekről szóló konzultációt.

Szerző. Magyar Éva

 

Kedves Potrohos!A konzultáció banális, demagóg kérdéseit visszautasítom, mivel nem leszek játszótársa abban, hogy…

Posted by Magyar Éva on Sunday, June 28, 2020