Magyar Róbert , ismertebb nevén Ragyás Tóni 2004-ben még Orbán Viktorral közösen bulizott

0

Tényleges életfogytiglani büntetését tölti a szegedi fegyházban Magyar Róbert, akit többek az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert gengsztert megöletéséért ítéltek el. 2004-ben még Orbán Viktorral közösen bulizott Kovács “Koko” István volt bokszoló éttermében. Magyar azt állítja, Vizoviczki korrupt rendőrei juttatták rács mögé. És rengeteg szál fűzödik több eset kapcsán Rogán Antalhoz és Habony Árpádhoz!

M. Róbert neve a 2010-es választási kampányban is előkerült, amikor a 168 óra olyan fotókat hozott nyilvánosságra, amelyen a férfi Orbán Viktorral együtt pózoltak Kokó vendéglőjében egy zártkörű összejövetelen. A rendőrség akkor hét személyt gyanúsított meg azzal, hogy közük volt a bűncselekményhez, ebből öten előzetes letartóztatásban vannak, mondta Tóth Gábor, ezredes.

A gyilkosságra M. Róbert adott megbízást, miután a Római-parton, egy korábbi vita rendezésekor, Ragyás Tóni fegyvert rántott, és megpróbálta lelőni az ellenérdekű csoport vezetőjét. M. Róbert az elszenvedett presztízsveszteséget akarta megtorolni. Az alvilágban Ragyás Tóniként ismert férfit 2003. augusztus 27-én a III. kerületi játékterem előtt ölte meg egy ismeretlen több lövéssel, és megsebesített egy 21 éves férfit is. M. Róbert neve a tavaszi választási kampányban is felmerült. Március elején a 168 óra közölt olyan fotókat, amelyeken Orbán Viktor szerepelt együtt az akkor már előzetes letartóztatásban lévő férfival. A hetilaphoz állítólag egy borítékban érkeztek a képek, amelyek Kovács Kokó István Andrássy úti éttermében, a Boksz utcában készültek, 2004-ben, egy meghívásos összejövetelen.

A 168 óra márciusi cikke szerint a felvételek ismeretlen feladója a fotókhoz mellékelt magyarázatban arra hívta fel a figyelmet, hogy a sajtóban újabb fordulatról jelentek meg hírek az 1998-as politikusokat ért robbantásos atrocitások ügyében. Később az is kiderült, hogy a Fidesz elnöke körül álldogáló csoportban nem csak M. Róbertnek van priusza. A társaság egyik tagja L. József volt, akit alvilági körökben Pufi néven ismertek. Az ő bűnügyi lajstromán erőszakos bűncselekmények, kábítószerügyek és csalás szerepelnek. A Fidesz-elnök közös fotójával kapcsolatban a párt akkori kommunikációs vezetője csupán annyit mondott, hogy az MSZP mocskolódó kampányának része és azt Gyurcsány Ferenc rendeztette meg. Kokó pedig azt állította, hogy az Erdei Zsolt világbajnoki mérkőzése kapcsán szervezett eseményen 300 vendég vett részt, ezért a képen együtt szereplők nem feltétlenül ismerték egymást. Kokó az érvelést alátámasztandó számos további felvételt küldött, amelyeken szintén Orbán volt látható különböző baráti társaságokkal együtt.

OLKT