Magyarkodó, elbutult, primitív torzó! Dúró Dóra és a többi hülye!

A könyv semmiről sem tehet. A döntés nálad van. Vagy elolvasod, vagy nem! De ha nem olvasod el, nincs erkölcsi jogod bírálni, kritizálni, más munkáját tönkretenni, avagy a Mi Hazánk Mozgalom egy műanyag magyarkodó… egy trágyadomb, beteg, elkorcsosult, nagyon primitív, buta emberek gyűjtőhelye.

A könyv:

Könyv által tudunk arról, ami van. A másik emberről. Másfajta létről. A másik ember tapasztalatairól, tudásáról, arról, hogyan éli meg az emberlét kalandját. Minél többféle módon éljük meg, és erről minél többet tudunk, annál bölcsebbek, tehát annál szabadabbak vagyunk. A könyv nélküli ember rab. Sötét egója rabja, aki azt hiszi, egyedül van az univerzumban, és csak neki lehet igaza. A könyv nélküli emberben nincsen szeretet, alázat, és humor. A könyvet pusztító ember a világ sokszínűségét, magát a fényt pusztítja el. Mert könyv nélkül sötét van, üres nihil, szótlan, gomolygó indulat. A gonoszság üressége. A könyvet pusztító ember nem magasztos és nem különleges: esetünkben egy faragatlan, alanyt állítmánnyal egyeztetni képtelen, tudatlan asszonyka. Ha azt tehetné, amire képességei elegendőek- egy pult mögött állna, és sört csapolna, vagy krumplit kapálna kint a réten – nem sok kárt tenne a világban. Néha mellécsapolná a sört vagy belevágna a krumpliba. Oda se neki. De sajnos valamiért beszabadult a közéletbe, és az egyetlen dolog, amit ott kezdeni tud, az a pusztítás. Nem ő az igazi felelős: fel sem fogja, mit cselekszik. Kifejezéstelen tekintetében öntelt butaság. Üres báb. A felbujtó a felelős, aki ezeket a vadembereket terelgeti. De a felbujtónál és a könyvet pusztító embernél is van rosszabb: aki élvezi, hogy ez megtörténik. Ők az igazi bűnösök. Külön-külön minden egyes magyar, aki ezeket támogatja. Sose feledjétek: a könyvpusztítás az utolsó lépés a gyilkosság előtt.

(nincs olyan a magyarok között, hogy magyar, magyarabb, még magyarabb, legmagyarabb! Fogadjuk el….legyünk rá büszkék, vagy olykor szégyelljük, hogy magyarok vagyunk!…De mindnyájan magyarok vagyunk, és olyanok, amilyenek…)(sajnos vannak betegek közöttünk is, mint a mellékelt ábra mutatja)Kétfajta ember van csupán!, Nincs rassz, nincs nemi hovatartozás, meg effélék. Két fajta ember van. Jó szándékú rendes ember és velejéig romlott mocskos szemétláda.És…mindenki megtalálja, hogy hová tartozik, melyik csoportba való.

OLKT, Gál György