Magyarország nem előre megy, hanem ársapkás csirke far‑hátra!

Ezek már annyi aljasságot, gazdasági bűncselekményt (jogászhadakkal elsimítva és törvényessé téve) elkövetett, hogy fel nem foghatom, ugyan mivel lehet ennek az országnak a tönkretételét überelni. Mindenesetre szívesen bekészíteném a pattogatott kukoricát és a pezsgőt, ha valami áldott kezű hacker ráborítaná a bilit. Ámbár fogadok, a híveinek az sem érné el az ingerküszöbét.
Úgy néz ki, hogy a 3-millió agyhalott fideszes birka még nagyon sokáig fogja hatalomba tartani ezt a mocskos, aljas, hitvány, velejéig romlott rezsimet!
Hiába a kurva magas infláció, a brutális élelmiszer, és rezsiárak, akkor is sokaknak orbán az istenük(alavjú viktor), és a messiásuk!
Mert Magyarország nem előre megy, hanem ársapkás csirkefarhátra!
Akármilyen szegénység, nyomor, és megélhetési válság is lesz Magyarországon, és ha teljesen elapadnak az Uniós források(erre nagy esély van) orbán és bűnbandája akkor is tovább fog lopni, és fosztogatni, mert már nem bírnak ezzel leállni!
Hogy milyen az orbánista brigád. egyetem előtt, alatt, után, meg mindig. állatnak születni kell. még csak az sem mondható el a felcsúti famíliáról, hogy idomíthatóak lettek volna. ez a fideSS valódi lényege.
Nem “néhány” maffiacsalád van itt hatalmon, hanem egy darab. A fidesz- vagy más néven Orbán-maffia. Matolcsy és a többi gazember (és mellesleg idióta) csak ennek a katonái.
Itt csak korrupt, megélhetési szarháziak vannak
Ha a katolikus egyháznak nem csak egy Orbán segge lenne akkor ennek a szar rendszernek vége lenne, mivel embertelensége annyira ordít, hogy a nemzetikeresztény táborral lassan már csak ők tudják elhitetni, hogy a jót a fidesz képviseli.
Magyarországon hagyományosan jobboldalnak nevezi magát, az józan szemmel nézve elmebaj. Azt hiszem, egyébként is, történelmünkben nem volt összesen 5 normális esztendő, amikor magukat jobboldalinak gondolók kormányoztak.