Magyarország szégyene. A világ egyik legmocskosabb diktatúráját csinálta Magyarországból Orbán

A magyarokat már mindenütt leköpdösik…lesajnálják.

Kedves Fideszesek ehhez segítettèk hozzá országunkat, hogy ezeket az abszolút nem mèltó eredmènyeket elèrjük!
Lehet mutogatni, megmagyarázni ezeket az eredményeket azzal, hogy ez “Soros” műve meg, hogy ez hazugság! Na de kèrem mindenki hazudik, csak Orbán mondja az igazat Hm??
Most jelenleg ott tartunk, hogy az 1989-ben megbuktatott Románia rezsim idején demokratikusabb volt Románia, mint most ami nálunk!
Sőt tovább megyek! A jelenlegi helyzetben egy másik országba való “letelepedès” esetèn simán menedèkjogot lehetne kèrni !
Ez van most! A kèrdès, hogy mi lesz !
Hagyjuk továbbra is, hogy ez tegye velünk, ès országunkkal, vagy vègre teszünk ellene valamit!?

Magyarország mára az utolsó helyre került.

Csak hogy világos legyen, milyen súlyos a helyzet: a helyezésünk azt jelenti, hogy a monarchikus berendezkedéssel bíró, a női jogokat hírből sem ismerő Egyesült Arab Emírségekben, vagy a totalitárius diktatúrában senyvedő Kazahsztánban, Nigériában és Bangladesben is jogkövetőbbek a vezetők, mint Magyarországon.

De érdemes nem megállni ennél az egy listánál: a Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet idén tavasszal közzétett elemzése szerint csak az elmúlt egy évben

14 helyet (!) rontott Magyarország a sajtószabadság helyzetét vizsgáló listán.

Ezzel Orbán Viktor és mocskos maffiájának köszönhetően sikerült a 87. helyre süllyednünk. Összehasonlításképp: 2011-ben, Orbán országrombolásának második évében még a 40. helyen álltunk. De a Transparency International korrupciós listáján sem jobb a helyzet:

Magyarország mára az EU MÁSODIK legkorruptabb országává vált, csak Bulgária és Görögország áll mögöttünk.

A Freedom House listája is nagyot robbant, amikor kiderült, hogy Magyarország olyan sokat rontott a helyzetén, hogy idénre az első olyan EU-s tagállammá vált,

ami már csak a részben szabad kategóriába sorolható.

A szervezet értékelésében úgy fogalmazott: ilyesmire még semmilyen uniós tagállamban nem volt példa. Ez lett mára Magyarországból, ezt hozta össze nekünk a mocskos Orbán-szekta. Kár tovább tagadni: Magyarország mára nem illiberális demokrácia, pláne nem kereszténydemokrácia. Ez a világ egyik legmocskosabb diktatúrája.

Forrás:https://pestibulvar.hu/