Már megint a ‘dajcstomi’! Ennyi.

0

Még a Hollik István-kaliberű hasbeszélő magnógyerekekhez képest is magasra tette a lécet Deutsch “Sosemdrogozó” Tamás.

A Fidesz európai képviselője ezúttal egy Frans Timmermansról (az európai szocialisták listvavezetőjéről) szóló közleményt adott ki, azonban sikerült új csúcsot állítania: egy alapvetően más témáról szóló közlemény MINDEN EGYES MONDATÁBAN megemlítenie Soros György nevét.

Következzen tehát Deutsch Tamás, az MTI tolmácsolásában, változtatás nélkül:

Soros György emberének nevezte az európai szocialisták európai parlamenti listavezetőjét, a holland Frans Timmermanst Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

A holland politikus markáns, határozott és radikális bevándorláspárti nézeteket vall, és bevallottan Soros György egyik bizalmasa – közölte.

Timmermans a bizottságának többi tagjához és elnökéhez képest is feltűnően sokat egyeztet személyesen Soros Györggyel és a hálózatába tartozó szervezetekkel, azok lobbistáival – mondta Deutsch Tamás.

Annak ellenére, hogy Soros Györgynem politikus, hanem egy unión kívüli állam polgára, tőzsdespekuláns, a bizottság mégis vele, vagy lobbistáival 64-szer találkozott az elmúlt időszakban – tette hozzá.

Frans Timmermans is Soros Györgytervének megvalósítója, a kvóta alapú betelepítésről szóló javaslat is az ő nevéhez fűződik, egy másik bizottsági javaslatával pedig legalizálta volna az illegális bevándorlást – közölte Deutsch Tamás.

Deutsch Tamás szerint “Soros Györgykampánya” egyre erősödik azért, hogy Frans Timmermans és a hozzá hasonló bevándorláspárti erők kerüljenek többségbe, így fel tudják gyorsítani Európa migránsokkal való elárasztását.

Soros György az európai szocialistákat már elfoglalta, de a magyaroknak módjuk van saját bevándorlásellenes álláspontjuk kifejezésére – mondta, megjegyezve: a választás fő kérdése a migráció lesz.

Forrás Nyugatifény. http://nyugatifeny.hu/2019/01/27/felallva-tapsolunk-rekordot-dontott-deutsch-tamas-a-fidesz-zsenije