Már politikusok is belerongyoltak Schobert Norbiba

0

Immár politikusok is beszálltak az össznépi Norbi-vitába, amelynek kiindulópontja az volt, hogy Schobert Norbert egy, a saját termékeit reklámozó posztban a szülés utáni túlsúllyal küzdő nőket ekézte, és arról beszélt, hogy a férfiak csak a nők testét, külsejét kívánják, úgyhogy amikor meghízik a nő, akkor a férfi először pornót néz, meg potencianövelőket kezd szedni, aztán elválik, mert a nő már nem kívánatos, feszes, szexi, ellenben ocsmány.

Kucsák László fideszes politikus aligha meglepő módon azok közé tartozik, akik szerint Norbi posztja gyökérség, bár ezt így konkrétan nem mondta ki, ellenben sokkal kifinomultabban jelezte, mit gondol a témáról és a házasságról, mutatjuk is a posztját:

#szeretemafeleségemúgyahogyvan

Gepostet von Kucsák László am Dienstag, 21. Januar 2020

—————————————–

A kormányoldalt erősíti Nacsa Lőrinc (KDNP) is, aki szerint minimum bocsánatot kéne kérni, ő a családi és vallási vonalat is behozza a képbe.

Ő egy idézettel annyit jegyzett:

“Update Norbi figyelmébe:
Szerintem sokkal nagyobb tisztelet és elismerés jár az édesanyáknak, szerintem minimum bocsánatot kellene kérni, és a családot nem összetéveszteni a biznisszel.
“Szeretni valakit annyi, mint úgy látni, ahogyan őt Isten elgondolta.”
Viktor Frankl”

Update Norbi figyelmébe:Szerintem sokkal nagyobb tisztelet és elismerés jár az édesanyáknak, szerintem minimum…

Gepostet von Nacsa Lőrinc am Dienstag, 21. Januar 2020

—————————————–

A jobbikos Bencsik János hosszú posztja végén a bojkottig vezeti a szálakat:

—————————————–

Aztán Ungár Péter is posztolt egyet, szintén hasonló csapásirányon, egyúttal számon kérve a fideszes megmondóembereken a máskor olyan nagy lendülettel tolt genderideológiát.

Schobert Norbert tegnapi butaság-vihara alapvetően nem több, mint egy kifejezetten színvonaltalan ember kísérlete, hogy…

Gepostet von Ungár Péter am Dienstag, 21. Januar 2020

Schobert videóinak legutolsó emlékezetes darabja az volt, amikor a közgazdaságtanról mondta el sajátos álláspontját.

Az ominózus videó amin egy ország akadt ki azt itt nézhet meg.

via. bulvarmagazin.hu