Marsi Anikó is herdálja a közvagyont amit a TV2 propagandacsatornától kap

Úgy tűnik, beigazolódott az, amitől sokan tartottak, jelesül, hogy gondok vannak a két ismert tévés, Marsi Anikó és Palik László házasságában, egyesek szerint: a kétlaki élet miatt. A legfrissebb értesülések szerint a Tények híradósa egészen Dominikáig utazott, ahol tudatta válási szándékait az Exatlon műsorvezetőjével – értesült több forrásból is a Bors.

A lap szerint tavaly decemberben a TV2 Dancing with the Stars című műsorában – melyben Marsi Anikó versenyzőként vett részt – még egy boldog pár benyomását keltették. Ezekkel az emlékekkel a birtokában utazott nem sokkal később Palik László a sportvetélkedő helyszínére, a több ezer kilométerre lévő Dominikára.

A Bors tudni véli, hogy tévés körökben egy ideje már beszéltek arról, hogy gondok lehetnek a páros házasságában, így sokan megkérdőjelezték, hogy a házasságuk egyáltalán képes-e átvészelni egy újabb hosszú és külön töltött időt.

Az aggályokat pedig az is erősítette a lap szerint, hogy a sportreality alatt Palik László kizárólag a műsorra koncentrál, legalábbis saját bevallása szerint.

Korábban a Blikk olvasóriportere számolt be arról, hogy Marsi Anikó és Palik László különköltöztek. Az édesanya a gyerekekkel maradt a pár korábbi közös otthonában, az édesapa pedig egy budai lakásba költözött egyedül.

A rendelkezésre álló információk szerint a pár a gyerekekre való tekintettel igyekszik nyugodt körülmények között lerendezni a válást. Marsi Anikó és Palik László még 2005-ben házasodtak össze, és összesen két gyermekük született, a most 15 éves Vilmos és a 11 éves Vince. Sokáig külföldön éltek, végül 2018-ban Marsi Anikó visszatért a képernyőre.