MASSZÍV BETELEPÍTÉSSEL PÓTOLJA STIKÁBAN ORBÁN A HIÁNYZÓ MUNKAERŐT

0

Nyilván se a közmédia, se Orbán haveri körének kiadványai nem írnak róla, de most a bejelentett családtámogatási “reformok” árnyékában a kormány tömeges betelepítéssel próbálja enyhíteni a munkaerő-hiányt. Évértékelőjében a miniszterelnök is valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy idén kb. Zalaegerszeg teljes lakosságának megfelelő külföldi munkaerőre számít.

A Magyar Közlöny legfrissebb kiadásában jelent meg a közlemény, amelyben
57 000 főben határozták meg az idén Magyarországon foglalkoztatható harmadik országbeli állampolgárok létszámát.

Ez 2000 fővel több, mint a tavalyi keretlétszám. Jellemzően ukrán vendégmunkások használják ki a lehetőséget, hogy Magyarország képtelen megtartani a dolgozni tudó és akaró fiatal magyar munkaerő színe-javát.

Továbbra is érvényben van Orbán figyelmeztetése:
“Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”.

Vagyis teljesen mindegy, hogy milyen jól hangzó tervekkel szórakoztatja a rajongóit. Ahhoz, hogy Magyarország népessége természetes módon növekedjen egy élhető rendszert kellene kialakítani, jogállamisággal, jogbiztonsággal, teljesítmény alapú gyarapodási lehetőségekkel, a korrupció megszüntetésével, az oktatási és az egészségügyi rendszer helyreállításával, a nyomor felszámolásával. Ebben viszont Orbán Viktor nem érdekelt.

Az ő céljainak tökéletesen megfelel egy szegénységben tartott, az államnak kiszolgáltatott, beteg és eladósított társadalom. Az sem baj, ha már dolgozni se tudnak elegen – majd még szélesebbre tárja a kaput a magyarul nem beszélő vendégmunkások előtt, ahogy azt most is teszi.

Forrás: Tarjáni Fészek