Meddig lehet még ezt a hazugságot eljátszani?

Esélyük sincs nyerni, és óriási felelősségük az, hogy ezt a hazugságot elhitetik. Az Orbán-rendszer elleni ellenállás és valódi “ellenzék” akkor közeledik el, amikor valaki kimondja, hogy ez nem lehetséges, mert Orbán egy bűnöző, akit eleve börtönbe kell csukni, azonnal le kell tartóztatni, nem pedig a választási bohózatán megpróbálni az ő csaló szabályai között legyőzni. Aztán csodálkozni azon, hogy ez megint nem sikerült. Soha nem is fog, mert lehetetlen. Orbán ezt nem teszi lehetővé. A csaló választások kizárólag a rendszer hamis legitimációját szolgálják.
Orbánnak világuralmi tervei vannak, az EU-t akarja maga alá gyűrni, Amerikát akarja fasizálni. Komolyan azt gondolja bárki, hogy ő majd átadja a hatalmat Karácsony Gergelynek vagy Dobrev Klárának, miközben a kezében van minden hatalom, minden eszköz, hogy ezt simán megakadályozza? Nevetséges. Felnőtt emberek hogy gondolhatnak ilyet? Vajon meddig lehet még eljátszani ezt a hazugságot? Meddig tudják még becsapni ezzel az embereket? Meddig kívánják meg bebetonozni Orbán törvénytelen rendszerét a csaló választáson nyújtott hamis legitimációval?
És a legfontosabb kérdés: mennyiért? Mert akkor lennének hitelesek, ha a bukásuk után minden távoznának, és nem élnének meg újabb négy évig Orbán vesztegetési pénzén.
https://www.facebook.com/Amerikai-N%C3%A9pszava-177083425653956/