Még meg sem jelent, de Várkonyi Andrea könyve máris felkerült egy sikerlistára

Úgy tűnik, hogy a könyvre máris sokan kíváncsiak, ugyanis az És ezt lehet? a bejelentés utáni napon felkerült a Bookline előjegyzési sikerlistájának hatodik helyére.

A fülszöveg így szól: “Nőként ki mered-e mondani: jogom van jól érezni magam? Elég bátor vagy-e megismerni önmagadat? Észreveszed-e, ha egy helyzet nem visz előre téged, és tudsz-e új utat választani? Képes vagy-e kilépni mérgező kapcsolatokból, legyen szó bár családról, házasságról, munkahelyről, el tudod-e engedni a fájdalmas emlékeket az örömteli holnap kedvéért? (…) “A nők nehezebben értik meg, hogy joguk van előre sorolni saját magukat. Én határozottan képviselem szakmailag is, magánemberként is azt, hogy a saját jóllétemnek muszáj borzasztóan fontosnak lennie. Már csak azért is, mert ha én jól vagyok, akkor körülöttem mindenki más is jól lesz” – írja Várkonyi Andrea, és erre biztat téged is. Megosztja veled magánemberként és pszichológusként szerzett saját tapasztalatait, hogy te is igennel válaszolhass a kérdésre: És ezt lehet? Igen, lehet!”

A honlap szerint a könyv várhatóan november 16-án jelenik meg.

Forrás:https://hvg.hu/elet/20211014_Varkonyi_Andrea_konyv_sikerlista?fbclid=IwAR2shPG21-V1hrrVHNhYqkteK1Rho2z8uddao0m65qG0hfTJagGDvsz_rm0